RTX 4060 Ti sistem Valorant'ta düşük FPS veriyor

İşletim sistemi
Windows 10

Khaneed

Centipat
Daha fazla  
RAM
16 GB 3200 MHz Dual kanal CL16
Ekran kartı
MSI RTX 4060 Ti 16 GB
Anakart
MSI B450M-A Pro Max 4133MHz DDR4 am4.
İşlemci
Ryzen 7 5700 3.7 GHz.
Öncelikle selam. Geçen haftalarda yeni bir PC topladım. Özellikleri şöyle:
  • Ekran kartı: MSI RTX 4060 Ti 16 GB.
  • İşlemci: Ryzen 7 5700 3.7 GHz.
  • RAM: 16 GB 3200 MHz Dual kanal.
  • Anakart: MSI B450M-A Pro Max 4133MHz DDR4 am4.

Bu sistemde Valorant'ta 200-250 FPS almam normal mi? YouTube'dan birkaç inceleme videosu izledim. Genellikle 300-350 FPS üstü alıyorlar. Sistemde bir sorun olabilir mi? Ne yapmam gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:

Valorant ekran kartı değil işlemciye göre FPS veren bir oyun olduğu için işlemcinizden kaynaklı olabilir ama AMD'den hiç anlamam onu forumdaki diğer kişiler söyler benim bilgim bu kadar.

Merhaba.
Bir gariplik olduğunu düşünmüyorum. Yukarıdaki arkadaşımızın da dediği gibi işlemciye dayanıyor FPS'in ve anormal bir FPS olduğunu düşünmüyorum.

Valorant ekran kartı değil işlemciye göre FPS veren bir oyun olduğu için işlemcinizden kaynaklı olabilir ama AMD'den hiç anlamam onu forumdaki diğer kişiler söyler benim bilgim bu kadar.
hocam işlemcisi gayet güçlü bu işlemci asla kastırmaz

Hocam onlar genellikle arkadaki tüm programları kapatıyorlar ve çekirdek sayısını en fazlaya getirip çekiyorlar videoyu

Normal değerler. Neresi düşük hocam?

Bilmiyorum hocam 250 FPS bana kalırsa çok da düşük değil yani oyunu oynatıyor en kötü ihtimal bilgisayarında virüs vb. Olmasıdır bilgisayarı yoracak başka bir şey çalışıyordur belki.

Görev Yöneticisi'nden bakın ama tahmin etmiyorum bir şey olacağını. Virüs taraması yapın geçin.

Hocam ben RTX 4060 laptop versiyonunu kullanıyorum düşük ayarda 1920x1080 çözünürlükte 150 200 alıyorum.

Normal değerler. Neresi düşük hocam?

Görev Yöneticisi'nden bakın ama tahmin etmiyorum bir şey olacağını. Virüs taraması yapın geçin.

Bence de öyle yani 200 250 FPS alıp daha üstünü istemeye gerek yok gidip bu sistemle 60 100 FPS alsa o zaman bir sorun olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…