RTX 4060 Ti sistem Valorant'ta düşük FPS veriyor

İşletim sistemi
Windows 11

nrwyx

Centipat
Daha fazla  
RAM
Ripjaws 16 GB
Ekran kartı
ZOTAC RTX 4060 Tİ 8 GB
Anakart
h610m
İşlemci
İ5 12400F
Arkadaşlar artık psikolojik mi çözemiyorum bu Valorant'ta bu kadar FPS düşüşü yaşamam.
Valorant'ı en düşük ayarlarda oynuyorum fakat maç içerisinde oyunda FPS çok düşüyor satın alma zamanında sıkıntı yok. Ama maçın içerisinde 130'lara kadar düşüyor ve maç içerisinde ortalama 190-180'lerde oynuyorum.

1920x1080 çözünürlükte en düşük ayarlarda oynuyorum önceden 2-3 hafta öncesinde yüksek grafiklerde oynuyordum onda da aynı şekilde FPS düşüyordu. Bir de PC'yi açınca bazen PC'den 3 defa bip bip bip diye ses geliyor sebebi ne olabilir? Sizin FPS değerleriniz Valorant'ta kaç?

Son düzenleme:
RTX 4060 ve Ryzen 5 5600'li sistemimle oynadığımda 200-300 fps arası değişkenlik oluyordu. Uzun süre format atmamış olabilir misiniz? Veya depolama alanınız doluysa aynı sorun olabilir. Başka oyunlardaki fps değerleriniz nedir?

RTX 4060 ve Ryzen 5 5600'li sistemimle oynadığımda 200-300 fps arası değişkenlik oluyordu. Uzun süre format atmamış olabilir misiniz? Veya depolama alanınız doluysa aynı sorun olabilir. Başka oyunlardaki fps değerleriniz nedir?
Evet uzun süredir format atmadım aldığımdan beri PC’yi.6 Ay önce almıştım PC’yi ve geçen hafta GTA 5 indirmiştim ve PC’de 60-70 GB yer kaldı.Oynadığım diğer oyunlarda GTA 5 Medium ayarlarda 70-180 FPS bazen drop yiyorum oda harita yükleniyordur diye düşünüyorum.The Forest Medium Ayarlarda 120 FPS civarlarında.CS2’de oynuyordum uzun süredir oynamıyorum yarın fps değerlerini paylaşayım.

Evet uzun süredir format atmadım aldığımdan beri PC’yi.6 Ay önce almıştım PC’yi ve geçen hafta GTA 5 indirmiştim ve PC’de 60-70 GB yer kaldı.Oynadığım diğer oyunlarda GTA 5 Medium ayarlarda 70-180 FPS bazen drop yiyorum oda harita yükleniyordur diye düşünüyorum.The Forest Medium Ayarlarda 120 FPS civarlarında.CS2’de oynuyordum uzun süredir oynamıyorum yarın fps değerlerini paylaşayım.
Laptop mu kullanıyorsunuz?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı