K kwap07 Hectopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2024 #11 dreambullet dedi: Bir de son izlediğin test videosunu atar mısın? Genişletmek için tıkla... XPG Gammix D35 8GB 3200MHz CL16 ram var bende fakat biosu açınca gördüm 2666 yazıyordu burda da bi yanlışlık yok mu dreambullet dedi: Bir de son izlediğin test videosunu atar mısın? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
dreambullet dedi: Bir de son izlediğin test videosunu atar mısın? Genişletmek için tıkla... XPG Gammix D35 8GB 3200MHz CL16 ram var bende fakat biosu açınca gördüm 2666 yazıyordu burda da bi yanlışlık yok mu dreambullet dedi: Bir de son izlediğin test videosunu atar mısın? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
dreambullet Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 2.066 Çözümler 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2024 #12 kwap07 dedi: XPG Gammix D35 8GB 3200MHz CL16 ram var bende fakat biosu açınca gördüm 2666 yazıyordu burda da bi yanlışlık yok mu Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinde bellek kısmından hız değerini söyler misin?
kwap07 dedi: XPG Gammix D35 8GB 3200MHz CL16 ram var bende fakat biosu açınca gördüm 2666 yazıyordu burda da bi yanlışlık yok mu Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinde bellek kısmından hız değerini söyler misin?
K kwap07 Hectopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2024 #13 dreambullet dedi: Görev yöneticisinde bellek kısmından hız değerini söyler misin? Genişletmek için tıkla... düzelttim onu da bios üzerinden
dreambullet dedi: Görev yöneticisinde bellek kısmından hız değerini söyler misin? Genişletmek için tıkla... düzelttim onu da bios üzerinden
dreambullet Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 2.066 Çözümler 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2024 #14 kwap07 dedi: düzelttim onu da bios üzerinden Genişletmek için tıkla... O FPS'yi baya fark ettirir, iyi farketmişsin.
kwap07 dedi: düzelttim onu da bios üzerinden Genişletmek için tıkla... O FPS'yi baya fark ettirir, iyi farketmişsin.
K kwap07 Hectopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2024 #15 dreambullet dedi: O FPS'yi baya fark ettirir, iyi farketmişsin. Genişletmek için tıkla... fps arttı fark ettiriyor teşekkür ederim
dreambullet dedi: O FPS'yi baya fark ettirir, iyi farketmişsin. Genişletmek için tıkla... fps arttı fark ettiriyor teşekkür ederim