RTX 4060 Ti sistem yükseltilmeli mi?

siraçklc

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Benim sistemim şu şekilde: i513400F işlemci ASUS 4060 Ti 8 GB ekran kartı H610M D4 anakart 16 GB G.Skill DDR4 3600MHz RAM 500GB Kingston M.2 SSD tam modeli bilmiyorum sanırım DRAM olmadığı için kronik sorunlu bir model.
Sorum şu;
Daha verimli D RAM olan bir M.2 SSD istiyorum ayrıca 16 GB RAM'i de 32 yapacağım sizce daha akıcı bir sistem elde edebilir miyim?
Not: PC kullanırken yükleme yaptığım zamanlarda hafif takılmalar meydana geliyor özellikle DC ve çeşitli oyunlarda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Muhtemelen rahatlatır, kaliteli düzgün bir SSD işinizi görür, RAM ise oyunlarda ufak bir rahatlatma yapar 5-10 FPS'den fazlasını beklemek yanlış olur.

Muhtemelen rahatlatır, kaliteli düzgün bir SSD işinizi görür, RAM ise oyunlarda ufak bir rahatlatma yapar 5-10 FPS'den fazlasını beklemek yanlış olur.

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim FPS konusunda sıkıntım yok sadece bahsettiğim takılmalardan kurtulsam benim içim rahatlayacak o yüzden Windows 11 zaten RAM'in yarısını kullanıyor 16 iken bari 32 alayım diyorum o yüzden FPS konusunda bir beklentim yok zaten sağ olun bu noktada bu sisteme gidecek bir M.2 SSD önerisi isteyeceğim sizden.

RAM'lerin 16 GB zaten ondan yana dert etme yani RAM almak seni çok rahatlatmaz. Onun yerine iyi bir M.2 SSD alman senin için daha iyi olacaktır.

Vallahi SSD de bu işin Apple'ının Samsung olduğunu düşünüyorum, DRAM'i olan bir Samsung SSD işinizi görür en kalitelisi bence o şekilde olur, size ürün atarsam Google'dan bakmış olurum, bunu benim yerine sizin yapmanız daha adil olur.

gen 4 ssd önerisi olarak yüksek hızda ve hepsiburadanın şuan indiriminde olan şu ürün var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…