A ahmet2sdsa2 Femtopat Katılım 22 Ağustos 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2024 #1 RAM XPG Lancer 1x 16 GB SSD veya HDD modeli Adata 500 GB Ekran kartı Asus Dual 4060 Ti 8 GB Anakart Asus Prime A620M-K İşlemci AMD Ryzen 5 7500F 5.0 GHz Bu sistemde aldığım FPS değerleri normal mi? PC'den anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Video link. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 19 Eylül 2024
Bu sistemde aldığım FPS değerleri normal mi? PC'den anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Video link. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
GhettoTafo Centipat Katılım 24 Ekim 2023 Mesajlar 386 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2024 #2 ahmet2sdsa2 dedi: Bu sistemde aldığım FPS değerleri normal mi? PC'den anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Video link. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... ne normal ne anormal ortalama hocam.
ahmet2sdsa2 dedi: Bu sistemde aldığım FPS değerleri normal mi? PC'den anlayan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Video link. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... ne normal ne anormal ortalama hocam.
İsmail Evece Decapat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 2.607 Makaleler 1 Çözümler 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2024 #3 GhettoTafo dedi: ne normal ne anormal ortalama hocam. Genişletmek için tıkla... O zaman normal.
A ahmet2sdsa2 Femtopat Katılım 22 Ağustos 2024 Mesajlar 29 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2024 #4 GhettoTafo dedi: ne normal ne anormal ortalama hocam. Genişletmek için tıkla... kötümü yani neden hocam GhettoTafo dedi: ne normal ne anormal ortalama hocam. Genişletmek için tıkla... hocam bi sorun olmaz dimi ben hiç anlamıyorumda
GhettoTafo dedi: ne normal ne anormal ortalama hocam. Genişletmek için tıkla... kötümü yani neden hocam GhettoTafo dedi: ne normal ne anormal ortalama hocam. Genişletmek için tıkla... hocam bi sorun olmaz dimi ben hiç anlamıyorumda
GhettoTafo Centipat Katılım 24 Ekim 2023 Mesajlar 386 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2024 #5 ahmet2sdsa2 dedi: kötümü yani neden hocam hocam bi sorun olmaz dimi ben hiç anlamıyorumda Genişletmek için tıkla... normal kanka yüksek ayarlarda zaten
ahmet2sdsa2 dedi: kötümü yani neden hocam hocam bi sorun olmaz dimi ben hiç anlamıyorumda Genişletmek için tıkla... normal kanka yüksek ayarlarda zaten