EDOVI Hectopat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 71 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2023 #1 Az önce PC kablolarını taktım ve çalıştırdım ekranda sürkli renkler dönüyor BIOS filan gelmiyor. (4060 Ti ekran kartım ancak DP kablo olmadığı için HDMI ile bağladım sorun bu olabilir mi?) Son düzenleyen: Moderatör: 20 Eylül 2023
Az önce PC kablolarını taktım ve çalıştırdım ekranda sürkli renkler dönüyor BIOS filan gelmiyor. (4060 Ti ekran kartım ancak DP kablo olmadığı için HDMI ile bağladım sorun bu olabilir mi?)
Çözüm EDOVI 25 Eylül 2023 Alp Ayan dedi: Ekranda renkler dönüyor ne demek? Genişletmek için tıkla... Dönüyor (beyaz mavi kırmızı yeşil vs.) 1-2 saniye duruyor sonra değişiyor. Display port kablo taktım sıkıntı şuan yok
Alp Ayan dedi: Ekranda renkler dönüyor ne demek? Genişletmek için tıkla... Dönüyor (beyaz mavi kırmızı yeşil vs.) 1-2 saniye duruyor sonra değişiyor. Display port kablo taktım sıkıntı şuan yok
Alp Ayan Centipat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 587 Çözümler 3 20 Eylül 2023 #2 Ekranda renkler dönüyor ne demek? Artı 0 Eksi
KS KS EDOVI Hectopat Katılım 9 Temmuz 2021 Mesajlar 71 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Eylül 2023 #3 Alp Ayan dedi: Ekranda renkler dönüyor ne demek? Genişletmek için tıkla... Dönüyor (beyaz mavi kırmızı yeşil vs.) 1-2 saniye duruyor sonra değişiyor. Display port kablo taktım sıkıntı şuan yok Artı 0 Eksi Çözüm
Alp Ayan dedi: Ekranda renkler dönüyor ne demek? Genişletmek için tıkla... Dönüyor (beyaz mavi kırmızı yeşil vs.) 1-2 saniye duruyor sonra değişiyor. Display port kablo taktım sıkıntı şuan yok