RTX 4060 Ti sistemde eksiklik var mı?

Uğur Tavuz

Femtopat
Daha fazla  
  • AMD Ryzen 5 7600 altı çekirdek 3.80 GHz işlemci.
  • MSI RTX 4060 Ti Gaming X Slim 16g 128 bit GDDR6 16 GB ekran kartı.
  • ASUS Prime B650M-A II AMD AM5 DDR5 Micro ATX anakart.
  • Kingston Beast KF556C36BBE-16TR 16 GB (2x16) DDR5 5600MHz CL36 siyah Gaming RAM (bellek)
  • Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD.
  • Dragos diamond 4X ARGB fan USB 3.0 600W 80+ Plus mesh tempered glass mATX oyuncu bilgisayar kasası.
Bu benim tasarladığım bilgisayarım. Size eksikleri neler neler değiştirilebilir? Soğutma konusunu anlamıyorum. Ne tür bir fan alabilirim? Anakart vs iyi mi? Yardımcı olursanız sevinirim.

Hocam hazır sistemmi ben baktım ama çok hoşuma giden bir sistem bulamadım önerdiğiniz var mı sadede oyun için kullanacağım.

Bu sistemi özelleştirerek alabilirsiniz.

Bu sistemi özelleştirerek alabilirsiniz.

İşlemciyi 5 7600 yaptım bir de soğutucu ekleyim mi hocam.

İşlemciyi 5 7600 yaptım bir de soğutucu ekleyim mi hocam.

İşlemciyi 7600 yapmanıza gerek yok 7500F, 7600 ile aynı işlemci zaten, sadece dahili grafiği yok. Ayrıca ayrı bir soğutucu eklemeniz daha iyi olur stok soğutucu bu işlemcilere pek yeterli gelmeyecektir. Ek olarak, anakartı bir B650'ye ve RAM'i 32 GB'ye çıkarabilirsiniz.

İşlemciyi 7600 yapmanıza gerek yok 7500F, 7600 ile aynı işlemci zaten, sadece dahili grafiği yok. Ayrıca ayrı bir soğutucu eklemeniz daha iyi olur stok soğutucu bu işlemcilere pek yeterli gelmeyecektir. Ek olarak, anakartı bir B650'ye ve RAM'i 32 GB'ye çıkarabilirsiniz.

Çok teşekkürler hocam sağ olun.

Hocam kusura bakmayın son bir soru daha soracağım bu sisteme sizce hangi monitör alayım bir de 240 mm sıvı soğutma çok mu gelir?

Son düzenleme:
Bir de 240 mm sıvı soğutma çok mu gelir?

Niye çok gelsinki? Soğutmanın fazlası zarar değil, işlemci daha soğuk çalışır.

Çok teşekkürler hocam sağ olun.

Bu sisteme sizce hangi monitör alayım

Monitör kısmında o kadar bilgili sayılmam, o yüzden onun için ayrı bir konu açarsanız daha iyi bilen biri orada yardımcı olabilir. Ancak o sistemle 1440p bile rahat oynayabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı