RTX 4060 Ti sistemde GTA 5 FPS düşüşü

ahmet2sdsa2

Femtopat
Daha fazla  
RAM
xpg lancer 1x 16gb
SSD veya HDD modeli
adata 500 gb
Ekran kartı
asus dual 4060ti 8gb
Anakart
asus prime a620m-k
İşlemci
amd ryzen 5 7500f 5.0ghz
Merhaba arkadaşlar benim sistemim GTA 5 gibi bir oyun için üst seviye bir sistem olsa da bu bilgisayarı sıfırla seçeneğinden sonra drop yemeye başladı. Bilgisayar daha 15 günlük olmasına rağmen bu sorunları yaşıyorum. FPS değerlerim 130-90 arası ama sürekli takılma drop gibi sorunlar yaşıyorum. Bilgisayarı satın aldıgım gaming.gen.tr teknik servisine yolladım hiçbir şey yok deyip bana geri yolladılar ama ekran takılmaları bitmiyor. CS:GO gibi oyunlarda takılma yok GTA gibi oyunlarda var.

Çift kanal RAM nedir hocam benim RAM'im 1X 16 GB bu sorun önceden yoktu bu bilgisayarı sıfırla seçeneğinden sonra oldu %99'da takılmıştı yeniden başlattım PC'yi sonra böyle oldu.
O zaman hocam temiz bir format sorununuzu mutlaka çözecektir. Dosyalar bozulmuş gibi gözüküyor. Çift kanal RAM ise oyunlardaki ve sistemdeki anlık donma, kasmaları engelleyip sistemi daha da performanslı hâle getiren durum diyebiliriz. İhtiyacınız olan şey sadece format atmak.

O zaman hocam temiz bir format sorununuzu mutlaka çözecektir. Dosyalar bozulmuş gibi gözüküyor. Çift kanal RAM ise oyunlardaki ve sistemdeki anlık donma, kasmaları engelleyip sistemi daha da performanslı hâle getiren durum diyebiliriz. İhtiyacınız olan şey sadece format atmak.
merhabalar usb ile format attım bakalım şimdi geri yüklüyorum hayırlısı oldukça can sıkıcı bir durum

V-Sync açmayı dener misin?
mutlaka deneyeceğim formatladım usb ile

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı