Merhaba arkadaşlar benim sistemim GTA 5 gibi bir oyun için üst seviye bir sistem olsa da bu bilgisayarı sıfırla seçeneğinden sonra drop yemeye başladı. Bilgisayar daha 15 günlük olmasına rağmen bu sorunları yaşıyorum. FPS değerlerim 130-90 arası ama sürekli takılma drop gibi sorunlar yaşıyorum. Bilgisayarı satın aldıgım gaming.gen.tr teknik servisine yolladım hiçbir şey yok deyip bana geri yolladılar ama ekran takılmaları bitmiyor. CS:GO gibi oyunlarda takılma yok GTA gibi oyunlarda var.
Çift kanal RAM nedir hocam benim RAM'im 1X 16 GB bu sorun önceden yoktu bu bilgisayarı sıfırla seçeneğinden sonra oldu %99'da takılmıştı yeniden başlattım PC'yi sonra böyle oldu.
Çift kanal RAM nedir hocam benim RAM'im 1X 16 GB bu sorun önceden yoktu bu bilgisayarı sıfırla seçeneğinden sonra oldu %99'da takılmıştı yeniden başlattım PC'yi sonra böyle oldu.
O zaman hocam temiz bir format sorununuzu mutlaka çözecektir. Dosyalar bozulmuş gibi gözüküyor. Çift kanal RAM ise oyunlardaki ve sistemdeki anlık donma, kasmaları engelleyip sistemi daha da performanslı hâle getiren durum diyebiliriz. İhtiyacınız olan şey sadece format atmak.
O zaman hocam temiz bir format sorununuzu mutlaka çözecektir. Dosyalar bozulmuş gibi gözüküyor. Çift kanal RAM ise oyunlardaki ve sistemdeki anlık donma, kasmaları engelleyip sistemi daha da performanslı hâle getiren durum diyebiliriz. İhtiyacınız olan şey sadece format atmak.