flex2 Centipat Katılım 13 Ekim 2024 Mesajlar 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2024 #1 RAM 16 GB Ekran kartı 4060 Ti Anakart ASUS B550M İşlemci AMD Ryzen 5 5600 GTA 5'te Michael'a geçiş yapmak istediğimde oyundan atıyor. Nedir çözümü?
CaperKeys Centipat Katılım 23 Temmuz 2024 Mesajlar 884 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2024 #2 flex2 dedi: GTA 5'te Michael'a geçiş yapmak istediğimde oyundan atıyor. Nedir çözümü? Genişletmek için tıkla... Oyun crack mi? Artı 0 Eksi
flex2 dedi: GTA 5'te Michael'a geçiş yapmak istediğimde oyundan atıyor. Nedir çözümü? Genişletmek için tıkla... Oyun crack mi?
KS KS flex2 Centipat Katılım 13 Ekim 2024 Mesajlar 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2024 #3 CaperKeys dedi: Oyun crack mi? Genişletmek için tıkla... hayır epic games zamanında ücretsiz yaptığı zaman almıştım ama bi kaç dakika önce türkçe yama kurdum Artı 0 Eksi
CaperKeys dedi: Oyun crack mi? Genişletmek için tıkla... hayır epic games zamanında ücretsiz yaptığı zaman almıştım ama bi kaç dakika önce türkçe yama kurdum
L lisra Hectopat Dizüstü Cerrahı Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 2.723 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Diğer 20 Ekim 2024 #4 flex2 dedi: hayır epic games zamanında ücretsiz yaptığı zaman almıştım ama bi kaç dakika önce türkçe yama kurdum Genişletmek için tıkla... Modda sıkıntı olması muhtemel, modu silin veya başka mod yükleyin Artı 0 Eksi
flex2 dedi: hayır epic games zamanında ücretsiz yaptığı zaman almıştım ama bi kaç dakika önce türkçe yama kurdum Genişletmek için tıkla... Modda sıkıntı olması muhtemel, modu silin veya başka mod yükleyin
KS KS flex2 Centipat Katılım 13 Ekim 2024 Mesajlar 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2024 #5 lisra dedi: Modda sıkıntı olması muhtemel, modu silin veya başka mod yükleyin Genişletmek için tıkla... modda sıkıntı olduğunu düşünmüyorum yakın zaman önce çalışıyordu lisra dedi: Modda sıkıntı olması muhtemel, modu silin veya başka mod yükleyin Genişletmek için tıkla... Yamayı sildim ama sorun hala devam ediyor Son düzenleme: 20 Ekim 2024 Artı 0 Eksi
lisra dedi: Modda sıkıntı olması muhtemel, modu silin veya başka mod yükleyin Genişletmek için tıkla... modda sıkıntı olduğunu düşünmüyorum yakın zaman önce çalışıyordu lisra dedi: Modda sıkıntı olması muhtemel, modu silin veya başka mod yükleyin Genişletmek için tıkla... Yamayı sildim ama sorun hala devam ediyor
CaperKeys Centipat Katılım 23 Temmuz 2024 Mesajlar 884 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2024 #6 flex2 dedi: modda sıkıntı olduğunu düşünmüyorum yakın zaman önce çalışıyordu Yamayı sildim ama sorun hala devam ediyor Genişletmek için tıkla... dosyaların doğrulayın Artı 0 Eksi
flex2 dedi: modda sıkıntı olduğunu düşünmüyorum yakın zaman önce çalışıyordu Yamayı sildim ama sorun hala devam ediyor Genişletmek için tıkla... dosyaların doğrulayın
KS KS flex2 Centipat Katılım 13 Ekim 2024 Mesajlar 46 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2024 #7 Çözümü bilen yokmu Artı 0 Eksi