Çözüldü RTX 4060 Ti sistemde Roblox donuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

gkcnosman

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Reklamcı
RAM
32GB DDR4
Ekran kartı
RTX4060 Tİ
İşlemci
i9 11900k
Merhaba. Sistemim iyi olmasına rağmen Roblox oyununda öldüğümde, ESC bastığımda vb. durumlarda Roblox birkaç saniye donuyor. Roblox dışında hiçbir oyunda bunu yaşamadım. Söylediğim gibi zaten sistemimde iyi.

Çözüm
Microsoft versiyonumu yoksa internete mi indirdiniz. (yanlış anlamayın ama o sistemde Roblox çok gülünç duruyor)

Yorumunuza güldüm ancak kişinin zevkine bağlıdır hocam.

Merhaba. Birçok iyi oyun oynuyorum Bannerlord GTA 5 RDR 2 gibi fakat Roblox da alışkanlığımdır oynuyorum. İnternet üzerinden indirdim.

Size gelecek olursak Microsoft'tan indirin aradaki farkı görürsünüz :)
Merhaba. Sistemim iyi olmasına rağmen Roblox oyununda öldüğümde, ESC bastığımda vb. durumlarda Roblox birkaç saniye donuyor. Roblox dışında hiçbir oyunda bunu yaşamadım. Söylediğim gibi zaten sistemimde iyi.

Microsoft versiyonumu yoksa internete mi indirdiniz. (yanlış anlamayın ama o sistemde Roblox çok gülünç duruyor)

Yorumunuza güldüm ancak kişinin zevkine bağlıdır hocam.

Merhaba. Birçok iyi oyun oynuyorum Bannerlord GTA 5 RDR 2 gibi fakat Roblox da alışkanlığımdır oynuyorum. İnternet üzerinden indirdim.

Size gelecek olursak Microsoft'tan indirin aradaki farkı görürsünüz :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı