Oikkesh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2018 Mesajlar 1.966 Çözümler 13 2 Kasım 2024 #11 Bir kaç video izlediğimde bahsettiğin değerlerin çok üzerinde FPS alıyorlar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bir kaç video izlediğimde bahsettiğin değerlerin çok üzerinde FPS alıyorlar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
seiko39 Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 556 Çözümler 4 2 Kasım 2024 #12 80 dereceye kadar normal umutasdw dedi: Stok soğutucu var normal sıcaklık değerleri ne olmalı. Genişletmek için tıkla...
80 dereceye kadar normal umutasdw dedi: Stok soğutucu var normal sıcaklık değerleri ne olmalı. Genişletmek için tıkla...
Oikkesh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2018 Mesajlar 1.966 Çözümler 13 2 Kasım 2024 #13 umutasdw dedi: Stok soğutucu var normal sıcaklık değerleri ne olmalı. Genişletmek için tıkla... 70-75 arası ideal.
umutasdw dedi: Stok soğutucu var normal sıcaklık değerleri ne olmalı. Genişletmek için tıkla... 70-75 arası ideal.
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.990 Makaleler 2 Çözümler 462 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #14 Fps değerlerin normal. Aynı işlemci bende de var. Bu işlemcinin ön belleği düşük olduğu için daha az fps alıyoruz.
Fps değerlerin normal. Aynı işlemci bende de var. Bu işlemcinin ön belleği düşük olduğu için daha az fps alıyoruz.
seiko39 Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 556 Çözümler 4 2 Kasım 2024 #15 Oikkesh dedi: Birkaç video izlediğimde bahsettiğin değerlerin çok üzerinde FPS alıyorlar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben artık bu test videolarına inanmıyorum sistemi ilk alırken izlemiştim AVG 300fpsti aldım 200FPS'ten bile yeri geliyor düşüyor.
Oikkesh dedi: Birkaç video izlediğimde bahsettiğin değerlerin çok üzerinde FPS alıyorlar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ben artık bu test videolarına inanmıyorum sistemi ilk alırken izlemiştim AVG 300fpsti aldım 200FPS'ten bile yeri geliyor düşüyor.
Oikkesh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2018 Mesajlar 1.966 Çözümler 13 2 Kasım 2024 #16 seiko39 dedi: Ben artık bu test videolarına inanmıyorum sistemi ilk alırken izlemiştim AVG 300fpsti aldım 200FPS'ten bile yeri geliyor düşüyor. Genişletmek için tıkla... Bana da biraz fake gibi geldi, ama yine de arkadaşın değerleri bi tık düşük gibi.
seiko39 dedi: Ben artık bu test videolarına inanmıyorum sistemi ilk alırken izlemiştim AVG 300fpsti aldım 200FPS'ten bile yeri geliyor düşüyor. Genişletmek için tıkla... Bana da biraz fake gibi geldi, ama yine de arkadaşın değerleri bi tık düşük gibi.
U umutasdw Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 79 Daha fazla Sistem Özellikleri GİGABYTE RTX 4060 Tİ İNTEL İ5-12400F 16GB RAM Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #17 Oikkesh dedi: Birkaç video izlediğimde bahsettiğin değerlerin çok üzerinde FPS alıyorlar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Videoda hem 9 ay önce çekilmiş hem 4 ekran kartı var fark eder mi bilmiyorum ama.
Oikkesh dedi: Birkaç video izlediğimde bahsettiğin değerlerin çok üzerinde FPS alıyorlar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Videoda hem 9 ay önce çekilmiş hem 4 ekran kartı var fark eder mi bilmiyorum ama.
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.990 Makaleler 2 Çözümler 462 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #18 Oikkesh dedi: Bir kaç video izlediğimde bahsettiğin değerlerin çok üzerinde FPS alıyorlar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu video fake. R5 7500F o kadar almıyor en basitinden.
Oikkesh dedi: Bir kaç video izlediğimde bahsettiğin değerlerin çok üzerinde FPS alıyorlar. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu video fake. R5 7500F o kadar almıyor en basitinden.
U umutasdw Hectopat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 79 Daha fazla Sistem Özellikleri GİGABYTE RTX 4060 Tİ İNTEL İ5-12400F 16GB RAM Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2024 #19 Oikkesh dedi: Bana da biraz fake gibi geldi, ama yine de arkadaşın değerleri bir tık düşük gibi. Genişletmek için tıkla... Bana da öyle geliyor sistemi yazın ortalarında aldım daha yeni. Peki şimdi ne yapmam lazım en basitinden işlemcimi almalıyım yeni yoksa soğutucumu.
Oikkesh dedi: Bana da biraz fake gibi geldi, ama yine de arkadaşın değerleri bir tık düşük gibi. Genişletmek için tıkla... Bana da öyle geliyor sistemi yazın ortalarında aldım daha yeni. Peki şimdi ne yapmam lazım en basitinden işlemcimi almalıyım yeni yoksa soğutucumu.
Oikkesh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2018 Mesajlar 1.966 Çözümler 13 2 Kasım 2024 #20 Ben de 1060 + 10400F var, low ayarlarda 200-220 arası FPS alıyorum.