RTX 4060 Ti sistemde Valorant çok yavaş açılıyor

İşletim sistemi
Windows 11
Daha fazla  
Ekran kartı
4060 Ti
İşlemci
Ryzen 5 5600
Merhaba Valorant SSD'ye yüklü olmasına rağmen çok yavaş açılıyor. Oyun içi yüksek FPS alıyorum ama yükleme ekranlarında çok bekliyorum. Sebebini ve çözümünü bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

Arka planda kullanmadığınız uygulamaları kapatabilirsiniz.

Arka planda bir uygulama açık değil sadece Valorant da bu geç açılma oluyor.

Bir arkadaşım vardı aynı senin gibi oyunu çok yavaş açılıyor, 4 dakika falan sürüyordu. ve SSD'ye kurduğunu iddia ediyordu. Fakat nereden bakarsam bakayım hard diske kurulu gibi duruyordu oyunu. Ve emin misin falan deyince evet eminim benim de aklım var biliyorum sonuçta SSD'ye kurduğumu falan dedi. Ve ben kontrol edince hard diske kurulu olduğunu gördüm, ve SSD'ye kurdum, problem çözüldü. Aynı durum sende de var gibi emin ol SSD'ye kurulu olduğundan Valorant hard diskte geç açılan bir oyun.

Sadece SSD mevcut zaten, hard disk takılı değil.

O zaman bir SSD sağlığını, okuma yazma değerlerini kontrol edin, sorun yoksa format atmayı deneyin formattan sonra da aynı sorun olursa yeni bir SSD alın çünkü problem %95 SSD kaynaklı.

Sadece Valorant'ta oluyor diğer oyunlarda ve Windows acılışında gayet hızlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…