Çözüldü RTX 4060 Ti sistemde Valorant'ta donmalar ve kasmalar oluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

GoldenExp

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI Mech RX 6700 XT / Ryzen 5 5600 / MSI A520M-A PRO / MLD M300 1TB M.2 SSD / Hikvision E100 512 GB SATA SSD / Dark X123 İşlemci Soğutucu / Corsair CV550 550W 80+ Bronze / Dark Gt Kasa
Valorant dışında diğer oyunlar akıyor fakat Valorant'ta oyunu açtıktan sonra herhangi bir maça girince arada 3 4 saniyelik donmalar oluyor ve Discord'da bile sesler donuyor kısaca tüm PC donuyor. Ayrıca Valorant'ı kapatsam bile ha bire kasmalar devam ediyor. Denetim Masası'ndan baktığımda ekran kartı kullanımı anlık %100 oluyor veya direkt %1'e düşüyor.

Ekran kartı: RTX 4060 Ti 16 GB.
İşlemci: Ryzen 5 7500F.

Son düzenleyen: Moderatör:
Virüs taraması yaptınız mı?

Yapmadım fakat zararlı olabilecek bir şey indirmedim zaten Steam ve Epic Games oyunları var sadece bilgisayarda. Ayrıca bu olay dün başladı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapmadım fakat zararlı olabilecek bir şey indirmedim zaten Steam ve Epic Games oyunları var sadece bilgisayarda. Ayrıca bu olay dün başladı.

Sürücüleri güncel değilse güncelleyin en kötü satıcıyla iletişime geçin.

Sürücüleri güncel değilse güncelleyin en kötü satıcıyla iletişime geçin.
Herşey güncel herşey son sürüm bilgisayar zaten 4 aylık hiçbir oyunda sorun yok valorant 1 kere maça girdikten sonra kasmaya başlıyor.

Çözebildin mi sorunu?
Evet çözdüm. Mouse driverını kapattığımda sorun çözüldü. Mouse : Logitech G102. Ayrıca arkaplanda çalışan tarih saat gösteren program vardı onu kapattığımda minik stutterlar da azaldı.

Çözüm
Ben de de G102 var ve RTX 4060 var şimdi deneyeceğim teşekkür ederim.

Evet çözdüm. Mouse driverını kapattığımda sorun çözüldü. Mouse: Logitech G102. ayrıca arka planda çalışan tarih saat gösteren program vardı onu kapattığımda minik stutterlar da azaldı.

Merhaba mouse driverını nasıl kapattınız.

Son düzenleme:
Ben de de G102 var ve RTX 4060 var şimdi deneyeceğim teşekkür ederim.

Merhaba mouse driverını nasıl kapattınız.
Üstüne sağ tıklayarak veya direkt denetim masasından da kapatabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…