RTX 4060 Ti sisteme yükseltmesi önerisi

DieSpie

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Sapphire RX6600
AMD Ryzen 5 5500
Gigabyte B450M
Apacer 8x2 Gb Ddr4 3200Mhz Panther
İyi sosyaller, işin ehli kişileri konuya bekliyorum. Öncelikle satıp şunu al demezseniz sevinirim. Eski parçaları kardeşim kullanacak. Bilgisayar donanımım şu şekil;

ekran kartı: Gigabyte 4060 Ti 8 GB.
İşlemci/Soğutucu: AMD Ryzen 5 5500 + stok fan.
anakart:Gigabyte B450M.
RAM: Apacer 8x2 GB DDR4 3200MHz panther.
depolama: (markayı hatırlamıyorum) 500GB M.2 SSD.
kasa: BitFenix Nova Mesh SE tg.

Taksitle almayı planlıyorum. Total'de de 20k gibi bir bütçe ayırabilirim şu an için. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi sosyaller, işin ehli kişileri konuya bekliyorum. Öncelikle satıp şunu al demezseniz sevinirim. Eski parçaları kardeşim kullanacak. Bilgisayar donanımım şu şekil;

ekran kartı: Gigabyte 4060 Ti 8 GB.
İşlemci/Soğutucu: AMD Ryzen 5 5500 + stok fan.
anakart:Gigabyte B450M.
RAM: Apacer 8x2 GB DDR4 3200MHz panther.
depolama: (markayı hatırlamıyorum) 500GB M.2 SSD.
kasa: BitFenix Nova Mesh SE tg.

Taksitle almayı planlıyorum. Total'de de 20k gibi bir bütçe ayırabilirim şu an için. Şimdiden teşekkür ederim.

DDR5 bir sisteme geçmeniz en iyisi olur.

Önce RAM SSD ve anakartı değiştir en son da işlemci ve ekran kartını yükseltirsin zaten daha götürür o parçalar seni zamanla teker teker yükselt ama RAM SSD anakart a öncelik ver.

Hocam bunlar aslında benim bütçeme de nispeten uyan ürünler, çok teşekkür ederim. Sizce kasa ve PSU kısmında ne tercih etmeliyim. Bir de bu soğutucu yeter mı, sıvı soğutma gerekir mi?

Eminim ki çok iyi ürünlerdir (pek bilim yok maalesef) ama bütçemi biraz zorlar gibi duruyor çünkü daha kasa ve PSU olacak

Hocam bunlar aslında benim bütçeme de nispeten uyan ürünler, çok teşekkür ederim. Sizce kasa ve PSU kısmında ne tercih etmeliyim. Bir de bu soğutucu yeter mı, sıvı soğutma gerekir mi?
Kasa ve PSU zaten var diye düşünmüştüm. Bunlar 20.000 TL butcenin icerisinde mi? Yeni SSD lazim mı? Soğutucu yeterlidir hatta fazla bile olabilir. Sıvı soğutmaya gerek yok 7500f için.

Kasa ve PSU zaten var diye düşünmüştüm. Bunlar 20.000 TL butcenin icerisinde mi? Yeni SSD lazim mı? Soğutucu yeterlidir hatta fazla bile olabilir. Sıvı soğutmaya gerek yok 7500F için.

Kasa soğutması yeterli olur mu peki, bir de PSU 500W yetmez diye düşünüyordum ben.

Kasa yeterli olur. Icerisinde kaç fan var bilmiyorum ama en azından önde bir arkada bir fan olsa iyi olur. Güç kaynağının 650W iyi bir güç kaynağı olması iyi olur. Onu da onerelim.

Kısacası kasaniz iyi, PSU da yukaridakiyle değiştirilse iyi olur.

Önde 3 arkada 1 fan var hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı