İyi sosyaller, işin ehli kişileri konuya bekliyorum. Öncelikle satıp şunu al demezseniz sevinirim. Eski parçaları kardeşim kullanacak. Bilgisayar donanımım şu şekil;
İyi sosyaller, işin ehli kişileri konuya bekliyorum. Öncelikle satıp şunu al demezseniz sevinirim. Eski parçaları kardeşim kullanacak. Bilgisayar donanımım şu şekil;
Önce RAM SSD ve anakartı değiştir en son da işlemci ve ekran kartını yükseltirsin zaten daha götürür o parçalar seni zamanla teker teker yükselt ama RAM SSD anakart a öncelik ver.
En ucuz AMD Ryzen 5 7600X Altı Çekirdek 4.7 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7600X Altı Çekirdek 4.7 GHz İşlemci özelliklerini incele, 7.225,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Hocam bunlar aslında benim bütçeme de nispeten uyan ürünler, çok teşekkür ederim. Sizce kasa ve PSU kısmında ne tercih etmeliyim. Bir de bu soğutucu yeter mı, sıvı soğutma gerekir mi?
En ucuz AMD Ryzen 5 7600X Altı Çekirdek 4.7 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7600X Altı Çekirdek 4.7 GHz İşlemci özelliklerini incele, 7.225,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Hocam bunlar aslında benim bütçeme de nispeten uyan ürünler, çok teşekkür ederim. Sizce kasa ve PSU kısmında ne tercih etmeliyim. Bir de bu soğutucu yeter mı, sıvı soğutma gerekir mi?
Kasa ve PSU zaten var diye düşünmüştüm. Bunlar 20.000 TL butcenin icerisinde mi? Yeni SSD lazim mı? Soğutucu yeterlidir hatta fazla bile olabilir. Sıvı soğutmaya gerek yok 7500f için.
Kasa ve PSU zaten var diye düşünmüştüm. Bunlar 20.000 TL butcenin icerisinde mi? Yeni SSD lazim mı? Soğutucu yeterlidir hatta fazla bile olabilir. Sıvı soğutmaya gerek yok 7500F için.
Kasa yeterli olur. Icerisinde kaç fan var bilmiyorum ama en azından önde bir arkada bir fan olsa iyi olur. Güç kaynağının 650w iyi bir güç kaynağı olması iyi olur. Onu da onerelim.
Kasa yeterli olur. Icerisinde kaç fan var bilmiyorum ama en azından önde bir arkada bir fan olsa iyi olur. Güç kaynağının 650W iyi bir güç kaynağı olması iyi olur. Onu da onerelim.