RTX 4060 Ti toplama sistem nasıldır?

1:fiyat farkı yoksa olur ama alıcağınız sistemin linkini atın bizde bakalım
2lur

https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/2KPHRYK9
Anakart iyi mi bilmiyorum, bir de 240Hz 2K monitör önerisi lazım.

MPK mi tray, fansız mı daha iyi oluyor?

Hazır sistem neden almıyorsunuz 32 RAM 1TB SSD ve soğutucu ile.
Hunter 7A-RTX 4070 SUPER - Game Garaj 41.271 TL oluyor 5bin TL daha ucuz işlemciyi 7600 yapmak ta 680 lira istiyorsanız yapılır ama kendiniz toplarsanız her türlü pahalı olur hazır sistem almanız daha iyi olur.

Monitör için yeni konu açın ben çok bilmiyorum.

Hocam siz kişileştirip resmini atabilirmisiniz hazır sistemin ben ne seçeceğimi bilmiyorum da.

32GB ram 1TB depolama olacak kasayı bilmiyorum ama modeller falan hangisi iyi bilmem.

Anakartta Wi-Fi yok haberiniz olsun sizin için çok önemli mi 600 700 TL'ye Wi-Fi işini halledebiliriz.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    67 KB · Görüntüleme: 27
Anakartta Wi-Fi yok haberiniz olsun sizin için çok önemli mi 600 700 TL'ye Wi-Fi işini halledebiliriz.
Thermalright Peerless Assassin yeter mi 7500f için?

Birde demonte geliyor diyor soğutucu benim birşey yapmama gerek varmı?

Thermalright Peerless Assassin yeter mi 7500F için?

Bir de demonte geliyor diyor soğutucu benim bir şey yapmama gerek var mı?

Ekran kartı ve soğutucu demonte gelecek hocam

Ekran kartı bütün sitelerde demonte gönderiliyor başına kargoda bir şey gelmesin diye bir bilgisayarcıya götürsenize 5dakikada takarlar.

Çok zor değil kendiniz de yapabilirsiniz beceremezseniz konu açarsınız yardımcı olurlar.

-Sistemi eger oyun icin alacaksan o islemciye gerek yok. 7500F ya da 7600 yeterli.
-Ekran karti olarak 1080p monitor kullanacaksan dahi 4070 super almaya bak. 4060ti ile aralarinda 1080p de de bir hayli cok performans farki var.
-Ssd o kadar hizli olmasina da gerek yok. Kingston un 2000 liraya 3500 okuma yazma hizli ssd si her turlu isini gorecektir.

Kisaca oyun sistemi icin ekran karti en en onemli parcayken sen ekran karti disinda diger her parcayi fulleyip ekran kartindan tasarruf etmissin Ona dikkat et hocam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…