RTX 4060 Ti Valorant ve CS2'de düşük FPS veriyor

XxTenc

Femtopat
Daha fazla  
Intel Core i5 12500F.
RTX 4060 Ti.
Gigabyte H610M h v2.
Samsung 970 EVO M.2 SSD.
XPG Spectrix D35G RGB 2x8GB.

CS2 de Max 150FPS aliyorum, Valorant'ta Max 250FPS aliyorum. Dikkatimi çeken şu, Valorant'ta kaliteyi düşürsem de yükseltsem de görüntü ve FPS ayni kalıyor. Arada sırada drop yiyorum, driverlar güncel, her şeyim tamam ancak bir yerde sıkıntı var. Bu sistemle Valorant'ta en az 800 1000 FPS göstermesi gerekiyor, ekran kartımla rezil oluyorum.

800-1000 FPS mi? Aynı sistem ile Valorant da 300 FPS alıyorum. Fazlasıyla bilgisayarıma bakım ve dikkat ederek kullanıyorum. CS2 oynamıyorum FPS değerlerini bilmiyorum. 800-1000 FPS alman imkansızı bırak, mucize olur.

Ciddi misin troll mü çözemedim o işlemciyle normal FPS'ler.

Abi asıl siz ciddi misiniz bundan 3 yıl önce GTX 1650 ve Ryzen 2600 işlemci ile 200 FPS aliyordum oyun içinde ne trolu ve oyun içinde takılmalar oluyor drop giriyor, internet hızım gayet iyi, bir problem var ama ben çözemiyorum acaba darboğazmi yapiyor.

800-1000 FPS mi? Aynı sistem ile Valorant da 300 FPS alıyorum. Fazlasıyla bilgisayarıma bakım ve dikkat ederek kullanıyorum. CS2 oynamıyorum FPS değerlerini bilmiyorum. 800-1000 FPS alman imkansızı bırak, mucize olur.

Hocam drop yiyorum arada bir ani FPS düşüşü yaşıyorum YouTube'daki testlerle ayni FPS'yi almiyorum.

Hocam ne darboğazı? 3 Yıl önce diyorsun. 3 Yıl önce valorantı bilen, oynayan kişi sayısı kaç kişi? Valoranta gelen güncelleme kaç tane Allah bilir. Kaç tane yeni özellik, FPS düşüren özellik. Karakter geldi bilmiyoruz bile. Dünyadaki en normal şey şuan sizin o değerleri almanız.

Aynı FPS'i alamazsın zaten. FPS dediğin şey değişken oluyor. Aynı sistem bende var. Drop sorunum yok ama FPS'ler normal.

Valorant'ta grafik ayarlarini düşürsemde yükseltsemde hep ayni görüntü kalitesi oluyor FPS değişikligi yaşanmiyor.

Valorant'ta grafik ayarlarini düşürsemde yükseltsemde hep ayni görüntü kalitesi oluyor FPS değişikligi yaşanmiyor.
Bende de öyle. Bunlar normal hocam. Sadece görüntü ayarını düşürünce arada 200 FPS oynamasını mı bekliyorsunuz?

800-1000FPS? Kaynak facebooktanmı. Aynı sistemle o civarlarda FPS alıyorum 280 320 arası yüksek ve düşük ayarlardada öyle 4090 bile maximum 700 verdiğini gördüm.

800-1000FPS? Kaynak facebooktanmı. Aynı sistemle o civarlarda FPS alıyorum 280 320 arası yüksek ve düşük ayarlardada öyle 4090 bile maximum 700 verdiğini gördüm.
Doğru. Aynı FPS değerlerini alıyorum.

Bende de öyle. Bunlar normal hocam. Sadece görüntü ayarını düşürünce arada 200 FPS oynamasını mı bekliyorsunuz?

Rica etsem NVIDIA Denetim Masası ayarlarinizın (3D ayarların) fotografini atabilir misiniz, büyük ihtimal ben gereksiz şeyleri aktif ederek sistemi boğdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…