A AbdullahTaha Decapat Katılım 26 Mart 2022 Mesajlar 924 Çözümler 6 2 Haziran 2023 #11 RGBDelisiBiri dedi: Hocam peki 2k'da sorun çıkarır mı? Sanmıyorum ama sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Orda açık ve net bir şekilde söyledim. Forzada 1080pde bile sorun çıkabiliyor kalan oyunlarda ise 4kda bile sorun çıkartmaz.
RGBDelisiBiri dedi: Hocam peki 2k'da sorun çıkarır mı? Sanmıyorum ama sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Orda açık ve net bir şekilde söyledim. Forzada 1080pde bile sorun çıkabiliyor kalan oyunlarda ise 4kda bile sorun çıkartmaz.
RGBDelisiBiri Decipat Katılım 15 Ağustos 2022 Mesajlar 1.492 Makaleler 1 Yer İstanbul/Avrupa Daha fazla Sistem Özellikleri Nvidia MX130 İntel Core İ5 10.Nesil Cinsiyet Erkek Meslek Ögrenci 2 Haziran 2023 #12 AbdullahTaha dedi: Orda açık ve net bir şekilde söyledim. Forzada 1080pde bile sorun çıkabiliyor kalan oyunlarda ise 4kda bile sorun çıkartmaz. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam onu ben ayarlarım.
AbdullahTaha dedi: Orda açık ve net bir şekilde söyledim. Forzada 1080pde bile sorun çıkabiliyor kalan oyunlarda ise 4kda bile sorun çıkartmaz. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam onu ben ayarlarım.