RTX 4060 Ti ve RTX 3080 takas edilir mi?

Ebes

Decapat
Makaleler
1
Yer
Antalya
Elimde RTX 4060 Ti var ve bunu satıyordum, bir tane adam bana befast RTX 3080 ile takas edebileceğini söyledi ve FurMark değerlerini attı, FurMark değerlerinde 260 FPS 68 derece olarak gösteriyordu. Neden takas etmek istediğini söylediğimde 4000 serisi bir ekran kartına geçmek istiyorum dedi. Fakat sorun şu ben bu ekran kartını satıp parasıyla 4080 alacağım. Hangisinin piyasası daha iyi RTX 3080 mi yoksa RTX 4060 Ti mı?

4060 Ti.

Not: Adamın numarası +49 diye başlıyor sanırsam Almanya'nın kodu. Ekran kartının TR de satışı bulunmamakta. Fotoğrafını bırakıyorum.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-07-13 190706.png
    204 KB · Görüntüleme: 70

Değmez uğraşma güven vermedi şahsen.

4060 Ti'ın piyasası çok daha yüksektir, güncelliğinden dolayı.
Not: Adamın numarası +49 diye başlıyor sanırsam Almanya'nın kodu. Ekran kartının TR de satışı bulunmamakta. Fotoğrafını bırakıyorum.
Kart bu. Isı sıkıntısı çekiyor olma ihtimali yüksek, genel olarak kalitesiz zaten. Takas etmeyin.

Ben bu kartı uzun süredir kullanıyorum bana bi sıkıntı yaşatmadı. Sıcaklık değeri en yüksek 75-80 oluyor alıp kullanmak için düşünüyorsan gönül rahatlığıyla alabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…