Kelmametiam
Femtopat
Daha fazla
Merhaba, yakın zamanda bir hazır sistem almayı düşünüyorum. İşlemci olarak Ryzen 5 7500F ekran kartı 4060 Ti daha çok After Effects gibi uygulamalardan video editlemeyi ve oyun oynamayı düşünüyorum. Sizce yeterli mi? Sanırım sistem 30k arası olacak fakat ince hesaba bazen 5060 Ti'li sistemler geliyor 35k ya onlara mi bakmaliyim? Bütçem 50 bin 30-40k kasaya ayırmayı düşünüyorum kalan ile klavye monitör vs. ayiracağım bütçeyi Max 55k artırabilirim. Onlar için de öneri verebilir misiniz?
bir de hocam itopyadan toplasanız tek tek parçaları istersen onlar toplar.Merhaba, yakın zamanda bir hazır sistem almayı düşünüyorum. İşlemci olarak Ryzen 5 7500F ekran kartı 4060 Ti daha çok After Effects gibi uygulamalardan video editlemeyi ve oyun oynamayı düşünüyorum. Sizce yeterli mi? Sanırım sistem 30k arası olacak fakat ince hesaba bazen 5060 Ti'li sistemler geliyor 35k ya onlara mi bakmaliyim? Bütçem 50 bin 30-40k kasaya ayırmayı düşünüyorum kalan ile klavye monitör vs. ayiracağım bütçeyi Max 55k artırabilirim. Onlar için de öneri verebilir misiniz?
Hocam 30k ya anca 5060 bulursunuz. Ben sana bir bakayım. Aksesuarlar dahil olsun mu? Monitör ister misin yaz
Monitör olurHocam ince hesaba geçen hafta 5060 Ti'li sistem 33K ya geldi ama öneri yaparsanız çok iyi olur Gaming gecesinden bahseydiyorum bu arada
benim hatam da olabilir kusura bakma. benim baktığım en ucuz 25k diye hatırlıyorum da.Hocam ince hesaba geçen hafta 5060 Ti'li sistem 33K ya geldi ama öneri yaparsanız çok iyi olur Gaming gecesinden bahseydiyorum bu arada
Monitör olur
Biostar B650MP-E PRO AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Biostar B650MP-E PRO AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Biostar B650MP-E PRO AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.256,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com https://www.akakce.com/bilgisayar-k...ro-iii-700w-gaming-kasa-fiyati,896261667.html ( Kampanyalar ile 2K ya alabiliyorsunuz bu kasayı anlatacağım.)AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci özelliklerini incele, 5.833,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.399,01 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Monitörle böyle 53K. 2K mouse klavye.Strong M4-12X Pro İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Strong M4-12X Pro İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Strong M4-12X Pro İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 458,38 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Benim hatam da olabilir kusura bakma. Benim baktığım en ucuz 25k diye hatırlıyorum da.
Kral ben biraz pahalıya topladım üstelik aksesuar bile yok.
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Bu arkadaş iyi önermiş bunas bakabilirsin. Olmadı bilgisayarcı birleştirsin.
Arkadaşın attığı toplama iyi hocam itopyadaki değil tek tek atılanSorun yok hocam bende çok bilgili değilim teşekkür ederim yine de bu sistemde güzelmiş bunada bakabilirim.
Hocam güzel fakat inno3d ekran kartı daha önce çok duymadım guzelmi ve ayrı ayrı toplamak beni zorlar biraz hazır olursa daha iyi olur benim içinBiostar B650MP-E PRO AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Biostar B650MP-E PRO AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Biostar B650MP-E PRO AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 4.256,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com https://www.akakce.com/bilgisayar-k...ro-iii-700w-gaming-kasa-fiyati,896261667.html ( Kampanyalar ile 2k ya alabiliyorsunuz bu kasayı anlatacağım.)AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 7500F Altı Çekirdek 3.7 GHz Kutusuz Fansız İşlemci özelliklerini incele, 5.833,20 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Kioxia Exceria G2 LRC20Z001TG8 PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.399,01 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com Monitörle böyle 53k. 2k mouse klavye.Strong M4-12X Pro İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Strong M4-12X Pro İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Strong M4-12X Pro İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 458,38 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Arkadaşın attığı toplama iyi hocam İtopya'daki değil tek tek atılan
Maalesef bütçenize uygun sistem yok diye biliyorum. Yani amd olarak.Hocam güzel fakat inno3d ekran kartı daha önce çok duymadım guzelmi ve ayrı ayrı toplamak beni zorlar biraz hazır olursa daha iyi olur benim için