RTX 4060 Ti veya RTX 5060 Ti hazır sistem önerisi

Hocam çok teşekkür ederim aklimdada buna benzer bir sistem vardı onun dışında monitör ASUS VGA249 seçersem daha iyi olur mu veya bu cuma MSI'in 1 ms VA panel 180 Hz 31.5 inç geldi ona benzer gelirse onu alsam daha iyi olur mu bir de ince hesaba Gaming gecesi 5060 Ti'li sistem gelirse oradan alsam daha iyi olur mu bunu sormak istiyorum.
Attığım monitör 2k da en fiyat performans olanlardan ince hesaba gelen 5060ti 16gb ve 35k civarı olursa alınabilir ama gelen sistemler 8gb ekran kartlı asla alınmaz

Attığım monitör 2K da en fiyat performans olanlardan ince hesaba gelen 5060 Ti 16 GB ve 35k civarı olursa alınabilir ama gelen sistemler 8 GB ekran kartlı asla alınmaz.

Tamamdir hocam öyle olursa 16 GB yükseltirim kusura bakma biraz fazla soru sordum fakat Zotac'in ekran kartı alınır mı? Genellik ile Zotac oluyor gelen sistemler tüm önerilerin için teşekkür ederim.

Tamamdir hocam öyle olursa 16 GB yükseltirim kusura bakma biraz fazla soru sordum fakat Zotac'in ekran kartı alınır mı? Genellik ile Zotac oluyor gelen sistemler tüm önerilerin için teşekkür ederim.
Almadan önce konu açın yine bazı ekran kartlarının bazı serisi sorunlu olabiliyor.

Intel sistemde H610 veya B760 çipset anakarta 5060 Ti ekran kartı takarsanız anakartınız PCIe 4.0 slotu desteklediği için ekran kartından tam verim alamazsınız.

Intel sistemde H610 veya B760 çipset anakarta 5060 Ti ekran kartı takarsanız anakartınız PCIe 4.0 slotu desteklediği için ekran kartından tam verim alamazsınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
nasıl bir verim alacak hocam

Technopat Haberler

Geri
Yukarı