RTX 4060 Ti vs 4070 Super

Cevap verme ihtiyacı duymuyorum. Sadece bir fotoğraf bırakacağım. Bu arada 2. el sistem atman ayrı komik. @kino @pawEn @517298 @Hagu sizler bu konuya bakarsa memnun olurum. Arkadaşa bir sistem önerirseniz iyi olur.

Sistemi zam gelmediği sürece anakart, RAM, SSD upgrade ile almayı düşünüyorum. Tek bir sorum kaldı sayfada PSU ile ilgili herhangi bir bilgi verilmemiş kalitesiyle ilgili bir bilgin var mı?

Kalitelidir. DeepCool üzmez.

Dosya Ekleri

• images.jpg
    13 KB · Görüntüleme: 29
Son düzenleyen: Moderatör:
Olay nedir? Niye 2 kart karşılaştırılan basit bir konuda konu 6 sayfa olmuş ki? Konu çok karışmış kısaca bir özet geçer misiniz?

Olay nedir? Niye 2 kart karşılaştırılan basit bir konuda konu 6 sayfa olmuş ki? Konu çok karışmış kısaca bir özet geçer misiniz?

Ben yazdım hocam
Bu iki arkadaş maymun gibi kavga etmiş olay bu ikisi de açık bulmaya çalışmış kavga etmiş durmuş.

@rueRa Bütçe yetiyorsa 7700XT ve iyi bileşenler yerine 4070S ve kötü bileşenleri tercih ederim açıkçası. Arada çok fark var. Bütçe en fazla kaç olur? Ona göre özelleştireyim ve soğutucu atayım.

@742795 bu arkadaş gidip 7700XT sistemi 35k kadar çıkartmış.
Diğeri DDR4 savunuyor.
Galax gayet kaliteli marka ikisi de hala ASUS peşinde.

@742795 bu arkadaş gidip 7700XT sistemi 35k kadar çıkartmış.
Diğeri DDR4 savunuyor.
Galax gayet kaliteli marka ikisi de hala ASUS peşinde.
Evet farkettim. Daha iyi anakart vs. olacak diye bu fiyata 4070S'den vazgeçmek saçmalık. Zaten piyasadaki en ucuz sadece 4070S 24K, sadece 7500F 5.5-6k arası geziyor etti 30k. Net bütçeyi bir öğrenebilirsem ona göre soğutucu ve özelleştirme önerisi yapacağım. @rueRa

@742795 şu arkadaş @rueRa adlı arkadaşa sıvı soğutucuyu diretip duruyor baktığım kadarıyla

Fiyat çıkarsa.

Bütçe kısıtlıysa bu alınmaz. X127 alır, diğer parçaları iyileştirir kalan bütçeyle. İkisi de soğutacak sonuçta yeterinden fazla ama parçaların daha iyi olması daha önemli.

Bütçe kısıtlıysa bu alınmaz. X127 alır, diğer parçaları iyileştirir kalan bütçeyle. İkisi de soğutacak sonuçta yeterinden fazla ama parçaların daha iyi olması daha önemli.

Haklısınız hocam ama eğer bütçesi çıkarsa alınır bu çok iyi soğutucu çoğu sıvıdan daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…