RTX 4060 Ti vs RX 7700 XT

Bende almayı düşünüyorum nasıl memnun musun 8 GB modelini alacağım AMD pek tercihim değil o yüzden NVIDIA.

8GB VRAM savunacak ne yaşadınız bilemedim. FPS değeri olarak gördüğünüz sayının yanında ufak anlarda da olsa yaşayacağınız bazı kare kayıplarının gördüğünüz görüntüde ne kadar fazla bir akıcılık problemine yol açacağına şaşırırsınız. Burada 8GB mı alayım 16GB mı alayım diye forumda araştırma yapan arkadaşlara söylemek isterim ki gönül rahatlığı ile 16GB alın. Yeni aldığınız ekran kartının birkaç yıla gereksiz bulduğum "yüksek performans kartlarımızı 8GB ile de pazarlayalım" safsatası yüzünden geride kalmasını istemezsiniz. RAM usage değerlerinin yüksek VRAM sahibi kartlarda daha fazla olduğunu gördüğünüzde o GPU biriminin rahatlığını tahmin edemezsiniz.

Bende almayı düşünüyorum nasıl memnun musun 8 GB modelini alacağım AMD pek tercihim değil o yüzden NVIDIA.
4060 Ti a vereceğiniz paraya 7800XT alabilirsiniz. Yayıncı ya da bir platforma video çeken biri olup NVIDIA nın sağladığı bu konudaki bazı güzel özellikleri kullanacaksanız o ayrı ancak ham güç ve performans olarak verdiğiniz her TL başına alacağınız FPS bakımından AMD güncel olarak bu konuda çok önde. Artık jenerasyon olarak miladı geçmiş bazı muhabbetleri bırakıp güncel olarak sektörü takip etmek en doğrusu olacaktır. O yüzden bence NVIDIA mı AMD mi diye tartışmak yerine bütçeye uygun en iyi performansı alabileceğimiz parçalara yönelmek en iyisidir. Sonuçta paramızın hakkını almak önemlidir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…