İşlemcin ne? Bu konuda darboğaz önemli de. 4060Ti kullanıyorum ve gayet f/p olarak memnunum fakaf 2070S'in performansını bilmedigim için değer, değmez gibi bir şey diyemem ama teknolojik olarak fark yaratabilir.Merhaba arkadaşlar elimde RTX 2070s var. Sizce RTX 4060 Ti'ye geçmeye değer mi?
2070s, Intel Arc A770 ile aynı güçte. TechpowerUp'a göre arada %28'lik fark var. Geçebilirsiniz fakat geçerken 16GB versiyonuna geçin.Merhaba arkadaşlar elimde RTX 2070s var. Sizce RTX 4060 Ti'ye geçmeye değer mi?
8 GB vramse tabiki hayır ama 16 bulabildiysen ve ucuzsa olabilir o paraya bulabileceğin amdleri değerlendir derimMerhaba arkadaşlar elimde RTX 2070s var. Sizce RTX 4060 Ti'ye geçmeye değer mi?
Hocam 16GB'lık versiyonuna geçmek için ekstra bir masrafa girmeye gerek yok, elbette paranız varsa 16 daha iyi fakat aralarında çok fark yok. Fiyat farkını haketmiyorlar YouTube'da 4060Ti 8 vs 16GB videosu var.2070s, Intel Arc A770 ile aynı güçte. TechpowerUp'a göre arada %28'lik fark var. Geçebilirsiniz fakat geçerken 16GB versiyonuna geçin.
En ucuz 16GB RTX 4060Ti 17K civarı. Ona o kadar vereceğinize ondan kat kat güçlü olan RX 7700XT geçin. Bus width vs. olarak daha iyi.Merhaba arkadaşlar elimde RTX 2070s var. Sizce RTX 4060 Ti'ye geçmeye değer mi?
Türkiye'de AMD pek göz önünde değil maalesef f/p için çok iyi olsa da DLSS farkı var sadece.AMD ekran kartlarına karşı bir alerjin var mı?
Hocam 16 GB'lık versiyonuna geçmek için ekstra bir masrafa girmeye gerek yok, elbette paranız varsa 16 daha iyi fakat aralarında çok fark yok. Fiyat farkını hak etmiyorlar YouTube'da 4060 Ti 8 vs 16 GB videosu var.
AMD kanadında AFMF2 geldi. Gayet stabil çalışıyor, bence AMD almalı.Türkiye'de AMD pek göz önünde değil maalesef f/p için çok iyi olsa da DLSS farkı var sadece.
+1Dostum çok saçma dediğin oyunu 4 GB VRAM kaplıyordur atıyorum o zaman tabii ki bir sorun olmaz ama ileriki nesillerde 8 az gelecek ve şu an yeni bir sisteme 8 almak yanlış geliiyor 3060 bile 12 GB VRAM'li atıyorum GTA 6 çıktı ve oynamak istiyorsunuz ekran kartı güç olarak rahatlıkla ultrayi kaldırıyor diyelim ama VRAM yetmiyor ve ekstra VRAM kullandığında performans ciddi manada dususe ugruyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.