RTX 4060 Ti'in 46-47 dereceleri görmesi normal midir?

rartena

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Palit NVIDIA GeForce RTX 4060 Ti ( 16 GB ) ekran kartım var hususi Görev Yöneticisi'nden sürekli bir kontrol etme takıntısı gelişti çünkü sıcaklığın normal olmadığını düşünmüyorum. Özellikle internette sörf yaparken sıcaklık değerlerini belli aralıklarla kontrol ediyorum. Yer yer 46-47 dereceleri görüyor. Bazı basit sistem gereksinimli oyunlarda 56-58 dereceleri görüyor. Taptaze yepyeni bir sistem için bu değer sizce normal mi? Bana normalin üstünde gibi geldi. Sizlerle paylaşmak istedim. Değerli görüş ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

Benimle aynı sisteme sahip birkaç kişiden aldığım duyumlar oldu oyun esnasında maximum 50 dereceleri gördüklerine dair o biraz zihnime kurt düşürdü açıkçası emin olamadım böyle bir şey mümkün mü? Üstelik 2 ekran kartı 2 işlemci olmak üzere 4 adet soğutucum var kasada, en ağır oyunlarda 75-76 dereceleri görebiliyor yer yer.

Yük altında kaç derecelerde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…