Kasa güzel 2x8 veya 2x16 olursa daha yüksek performans alabilirsin. Monitör güzel bende onu almayı düşünüyorum fakat 4060 Ti söz konusu 200 veya 240 Hz monitör düşünebilirsin ASUS TUF serisinin uygun monitörleri var önerimdir. Düzeltme: Intel işlemci için sıvı soğutucu alman gerekebilir yaza giriyoruz sıkıntı cıkartır.
Anakartını göremedim.
RAM kesinlikle Dual tercih ediliyor performans artışı gözle görülür oluyor. 2X 16 ya da 2x8(2x16 önerim)
DDR5 tecrübe etmedim ama CL30 bayağı yüksek değil mi? Belki DDR5tekiler öyledir bilemiyorum ama DDR4'te CL16 makuldü.
Anakartını göremedim.
RAM kesinlikle Dual tercih ediliyor performans artışı gözle görülür oluyor. 2X 16 ya da 2x8(2x16 önerim)
DDR5 tecrübe etmedim ama CL30 bayağı yüksek değil mi? Belki DDR5tekiler öyledir bilemiyorum ama DDR4'te CL16 makuldü.
Anakartını göremedim.
DDR5 RAM'ler DDR4 kadar çift kanal istemiyor diye biliyorum. Onun için değilde günümüz oyunlarına yetmediğini düşündüğüm için 32 almanızı öneririm. Örneğin kendi sistemimde Rust oynarken 16 yetmiyor .