RTX 4060 uygun sistem toplama

Mercev

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar elimde alıp başka bir ekran kartı daha aldığım için hiç kullanmadığım bir RTX4060 var. Kardeşime sistem toplamayı düşünüyorum. Elimdeki 500W güç kaynağı ve RTX4060'a uygun bir sistem toplayacağım. RAM'lerin ddrlardınan vs. hiç anlamadığım için sizden yardım almak istedim. Aşırı abartıya kaçmadan Ryzen 5 5600 gibi bir işlemciye de uyacak orta seviye bir sistem yeterli bizim için.
(Ayrıca kendi sistemimin bilgilerini atıyorum, bunun aynısını 500W PSU ve RTX4060 ile toplasam iş görür mü?

Elinde sadece PSU ve 4060 mı var?

Bence 500W PSU yetersiz olur hocam, en azından ileride yetersiz kalır ve PC reset sorunları yaşayabilirsiniz bu yüzden en az 680W falan alsanız iyi olur.

Bence 500W PSU yetersiz olur hocam, en azından ileride yetersiz kalır ve PC reset sorunları yaşayabilirsiniz bu yüzden en az 680W falan alsanız iyi olur.
Hocam kardeşim için alıyorum yeni nesil hikayeli oyunları vs. pek oynamıyor zaten, çıktığı zaman GTA 6 oynar anca, onda da sorun yaşayacağını zannetmiyorum.

Hocam kardeşim için alıyorum yeni nesil hikayeli oyunları vs. pek oynamıyor zaten, çıktığı zaman GTA 6 oynar anca, onda da sorun yaşayacağını zannetmiyorum.

GTA 6 falan dediğiniz için 1TB SSD ekledim.

O zaman sorun olmaz hocam rahat rahat oynayabilir.

500W 4060 için gayet yeterli.

Kardeşiniz ne oynuyor genellikle?

4060 kaç W kullanıyor ki yükteyken benim GPU'm 1080 Ti 270W-280Wları görüyorum 4060 da 200'lerde diye biliyorum yanlış biliyorsam kusura bakmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…