SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 27 Eylül 2023 #11 Huzur arayan adam dedi: Sıcaklık ortalama 70-80 arası fakat 90 a dayandığı zamanlar da oluyor. Fanlar da o zaman coşuyor zaten. Genişletmek için tıkla... 90'a dayanıyorsa fan stok o zaman. En azından bir kule tipi fanla değişsen sorun kalmaz.
Huzur arayan adam dedi: Sıcaklık ortalama 70-80 arası fakat 90 a dayandığı zamanlar da oluyor. Fanlar da o zaman coşuyor zaten. Genişletmek için tıkla... 90'a dayanıyorsa fan stok o zaman. En azından bir kule tipi fanla değişsen sorun kalmaz.
Huzur arayan adam Centipat Katılım 26 Eylül 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2023 #12 SHYAH dedi: 90'a dayanıyorsa fan stok o zaman. En azından bir kule tipi fanla değişsen sorun kalmaz. Genişletmek için tıkla... Değişmezsem uzun vadede sorun çıkar mı? Diğer oyunlarda vs.
SHYAH dedi: 90'a dayanıyorsa fan stok o zaman. En azından bir kule tipi fanla değişsen sorun kalmaz. Genişletmek için tıkla... Değişmezsem uzun vadede sorun çıkar mı? Diğer oyunlarda vs.
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 27 Eylül 2023 #13 Huzur arayan adam dedi: Değişmezsem uzun vadede sorun çıkar mı? Diğer oyunlarda vs. Genişletmek için tıkla... AAA oyunlarda işlemcin hep 90'ları görür. Bende de 10400f var o sorundan dolayı geçtim kule tipine. Problem stok fanın dandikliğinde.
Huzur arayan adam dedi: Değişmezsem uzun vadede sorun çıkar mı? Diğer oyunlarda vs. Genişletmek için tıkla... AAA oyunlarda işlemcin hep 90'ları görür. Bende de 10400f var o sorundan dolayı geçtim kule tipine. Problem stok fanın dandikliğinde.
Huzur arayan adam Centipat Katılım 26 Eylül 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2023 #14 SHYAH dedi: AAA oyunlarda işlemcin hep 90'ları görür. Bende de 10400f var o sorundan dolayı geçtim kule tipine. Problem stok fanın dandikliğinde. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam bütün cevaplar için. Son bir soru, i3 13100f için bir önerin var mı?
SHYAH dedi: AAA oyunlarda işlemcin hep 90'ları görür. Bende de 10400f var o sorundan dolayı geçtim kule tipine. Problem stok fanın dandikliğinde. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam bütün cevaplar için. Son bir soru, i3 13100f için bir önerin var mı?
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.478 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 27 Eylül 2023 #15 Huzur arayan adam dedi: Teşekkürler hocam bütün cevaplar için. Son bir soru, i3 13100f için bir önerin var mı? Genişletmek için tıkla... Id coolingin fanlari iyidir.
Huzur arayan adam dedi: Teşekkürler hocam bütün cevaplar için. Son bir soru, i3 13100f için bir önerin var mı? Genişletmek için tıkla... Id coolingin fanlari iyidir.