Culoksi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2017 Mesajlar 4.582 Makaleler 7 Çözümler 12 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2024 #21 En kısa zamanda PSU değiştirmeni öneririm.
T TheMagicalGaylord Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 558 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2024 #22 837168 dedi: Sorun yaşamazsın yaşamaya ama PSU kaliteli değil. Eğer sürekli elektrik kesintisi olan bir yerde oturuyorsan mutlaka PSU değişmen gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Genellikle elektirik gidiyor ama şuan bütçe olmadığı için bununla idare ediyorum. UPS elektirik kesintisine karşı korumaz mı?
837168 dedi: Sorun yaşamazsın yaşamaya ama PSU kaliteli değil. Eğer sürekli elektrik kesintisi olan bir yerde oturuyorsan mutlaka PSU değişmen gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Genellikle elektirik gidiyor ama şuan bütçe olmadığı için bununla idare ediyorum. UPS elektirik kesintisine karşı korumaz mı?
alihanvardertyok Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.642 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2024 #23 TheMagicalGaylord dedi: Genellikle elektirik gidiyor ama şuan bütçe olmadığı için bununla idare ediyorum. UPS elektirik kesintisine karşı korumaz mı? Genişletmek için tıkla... Korur. Bizzat bu sebepten zamanında UPS aldım.
TheMagicalGaylord dedi: Genellikle elektirik gidiyor ama şuan bütçe olmadığı için bununla idare ediyorum. UPS elektirik kesintisine karşı korumaz mı? Genişletmek için tıkla... Korur. Bizzat bu sebepten zamanında UPS aldım.
T TheMagicalGaylord Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 558 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2024 #24 alihanvardertyok dedi: Korur. Bizzat bu sebepten zamanında UPS aldım. Genişletmek için tıkla... Bende o yüzden almıştım şuan bir sıkıntısını görmedim. PSU değişmek lazım yine de.
alihanvardertyok dedi: Korur. Bizzat bu sebepten zamanında UPS aldım. Genişletmek için tıkla... Bende o yüzden almıştım şuan bir sıkıntısını görmedim. PSU değişmek lazım yine de.
8 837168 Picopat Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 852 Çözümler 7 11 Ekim 2024 #25 TheMagicalGaylord dedi: Genellikle elektirik gidiyor ama şuan bütçe olmadığı için bununla idare ediyorum. UPS elektirik kesintisine karşı korumaz mı? Genişletmek için tıkla... Korur ama ucuz UPS alacağına kalite bir PSU al.
TheMagicalGaylord dedi: Genellikle elektirik gidiyor ama şuan bütçe olmadığı için bununla idare ediyorum. UPS elektirik kesintisine karşı korumaz mı? Genişletmek için tıkla... Korur ama ucuz UPS alacağına kalite bir PSU al.
LinusFenrir Hectopat Katılım 7 Şubat 2022 Mesajlar 2.977 Makaleler 1 Çözümler 14 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400f - Rtx 4060 8gb Cinsiyet Erkek 11 Ekim 2024 #26 erme dedi: 80+'in kalite ile alakası yok. Verimlilik sertifikası. Ona bakarak yorum yapılamaz ürünün idare edip etmeyeceği konusunda. Genişletmek için tıkla... Verimlilik yoksa niye alsin.
erme dedi: 80+'in kalite ile alakası yok. Verimlilik sertifikası. Ona bakarak yorum yapılamaz ürünün idare edip etmeyeceği konusunda. Genişletmek için tıkla... Verimlilik yoksa niye alsin.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 11 Ekim 2024 #27 LinusFenrir dedi: Verimlilik yoksa niye alsin? Genişletmek için tıkla... Yüzde 80 üzerinde vereceği verimliliği kastediyor o sertifika, kimse de alıp yüzde 80 potansiyelinde kullanmıyor, vaadedilen verimlilikle işi olmuyor kimsenin. Alırken sertifikasına değil kaliteesine bakmak lazım.
LinusFenrir dedi: Verimlilik yoksa niye alsin? Genişletmek için tıkla... Yüzde 80 üzerinde vereceği verimliliği kastediyor o sertifika, kimse de alıp yüzde 80 potansiyelinde kullanmıyor, vaadedilen verimlilikle işi olmuyor kimsenin. Alırken sertifikasına değil kaliteesine bakmak lazım.