RTX 4060 ve i9-11900F sistem kaç TL eder?

skodakahmer

Centipat
Daha fazla  
Sistem özellikleri: Kasa: Akvaryum beyaz kasa gamecool galiba.
Ekran kartı: 4060 zotacgaming 8 GB.
RAM: 64 GB Crucial RAM.
Anakart: Z-490 -a Pro MSI.
İşlemci: 11th gen Intel(R) Core(tm) i9-11900F @ 2.50GHz 2.50 GHz işlemci.
Monitör: 144Hz ASUS ROG (kodunu vs. bilmiyorum sorulursa gönderirim).

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem özellikleri: Kasa: Akvaryum beyaz kasa gamecool galiba.
Ekran kartı: 4060 zotacgaming 8 GB.
RAM: 64 GB Crucial RAM.
Anakart: Z-490 -a Pro MSI.
İşlemci: 11th gen Intel(R) Core(tm) i9-11900F @ 2.50GHz 2.50 GHz işlemci.
Monitör: 144Hz ASUS ROG (kodunu vs. bilmiyorum sorulursa gönderirim).
35K zorlayabilir.

İkinci el piyasasına hakim misiniz bilmiyorum ama sarı site ve trendyolun ikinci el uygulamasında 4060 sistemleri 30K'ya okutanlar var.
Onlar kazık fiyattan veriyor.

İkinci el piyasasına hakim misiniz bilmiyorum ama sarı site ve trendyolun ikinci el uygulamasında 4060 sistemleri 30K'ya okutanlar var.
O fiyatlara koyuyorlar da kim alıyor? Koydukları gibi kalıyorlar. Ayrıca neden ikinci el olarak RTX 4060 sistem alınsın? Sıfırları 20-25 bin TL arasında değişiyor.

İkinci el uygulamalarında sıfırlarından daha pahalıya koyup satabiliyorlar yani. Kulağa saçma geliyor ama bakıp kendinizde görebilirsiniz. Bir arkadaşım gaming.gen'den 38K'ya sistem alıp 45K'ya elden sattı.

O fiyatlara koyuyorlar da kim alıyor? Koydukları gibi kalıyorlar. Ayrıca neden ikinci el olarak RTX 4060 sistem alınsın? Sıfırları 20-25 bin TL arasında değişiyor.
Sistemin diğer özelliklerinide değerlendirirsek 30K'ya satsa satar. Dolapta satılanları görseniz inanamazsınız.

Sistemin diğer özelliklerinide değerlendirirsek 30K'ya satsa satar. Dolapta satılanları görseniz inanamazsınız.
Oradan bana ne? Orada 30.000 TL’ye koyuluyor diye milletin 30.000 TL vermesi mi gerekiyor? Ayrıca 5600X bile bu işlemciyle rahatça kapışıyor. Üstelik bu işlemci kaç yıllık? Anakarttan bahsetmiyorum bile.

Oradan bana ne? Orada 30.000 TL’ye koyuluyor diye milletin 30.000 TL vermesi mi gerekiyor? Ayrıca 5600X bile bu işlemciyle rahatça kapışıyor. Üstelik bu işlemci kaç yıllık? Anakarttan bahsetmiyorum bile.
Sistemi sen mi alıyorsun bu tavır ne? Adam ticaretine bakar o platformda aynı seviyedeki ürün kaça satılıyorsa aynı paraya satabilir onu demeye çalışıyorum. Ülkedeki insanlar aklını kullanıp sıfırını 20K'ya almayıp ikinci elini sırf elden almak için 30K'ya alıyorsa satıcının suçu ne?

Sistemi sen mi alıyorsun bu tavır ne? Adam ticaretine bakar o platformda aynı seviyedeki ürün kaça satılıyorsa aynı paraya satabilir onu demeye çalışıyorum. Ülkedeki insanlar aklını kullanıp sıfırını 20K'ya almayıp ikinci elini sırf elden almak için 30K'ya alıyorsa satıcının suçu ne?
O sistemleri alan yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı