RTX 4060 ve R5 5600 sistem alınır mı?

Bütçe
35 k monitör dahil
Alınmaz. Bunu alın sizin attığınız sistem kazık.
Çok daha iyi bu sistem. Sırf 32GB RAM ve 1TB M2 için 7700XT ve 7500F'ten vazgeçmek saçmalık olacaktır.

İlla toplama derseniz şöyle bir şey olur sanırım fakat kazıktan baska bir sey olmaz.
https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/DME7283J
Yine dediğim gibi çok daha kötü oluyor. Montajı da dusundugum icin Sinerji'den topladim ancak kendim yaparim derseniz daha uyguna gelir belki 500-1000TL falan ayni bileşenlerle.

Son düzenleme:
Çok daha iyi bu sistem. Sırf 32 GB RAM ve 1TB M.2 için 7700XT ve 7500F'ten vazgeçmek saçmalık olacaktır.

İlla toplama derseniz şöyle bir şey olur sanırım.
https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/DME7283J
Yine dediğim gibi çok daha kötü oluyor. Montajı da dusundugum icin Sinerji'den topladim ancak kendim yaparim derseniz daha uyguna gelir belki 500-1000TL falan ayni bileşenlerle.

Hocam sistemin içindeki parçalarların uzun ömürlü olması benim açımdan daha önemli sırf Valorant'ta 50 FPS daha alacağım mevzusunda değilim anladığınızı düşünüyorum güncel oyunları 60 FPS ve üzeri veriyorsa gerisi pek önemli değil.

Hocam sistemin içindeki parçalarların uzun ömürlü olması benim açımdan daha önemli sırf Valorant'ta 50 FPS daha alacağım mevzusunda değilim anladığınızı düşünüyorum güncel oyunları 60 FPS ve üzeri veriyorsa gerisi pek önemli değil.
Uzun ömürlü diyip AM5'ten vazgeçerseniz gülünç duruma düşersiniz hocam doğruya doğru. 50 FPS'ten bahsetmiyorum bakın, soketten bahsediyorum.

Yerinizde olsam monitoru hemen almazdim. O parayi sisteme verirdim ve istedigim gibi alirdim 7700XT sistemi.
Exceria Pro ve Lexar ARES seçilerek tam istediğiniz gibi yapabilirsiniz. Uzun omurlu olmasi acisindan da kasayi 500 küsür farkla CC560 yaparsaniz hem PSU hem kasa olarak çok daha iyi olur.

Uzun ömürlü deyip AM5'ten vazgeçerseniz gülünç duruma düşersiniz hocam doğruya doğru. 50 FPS'ten bahsetmiyorum bakın, soketten bahsediyorum.

Hocam en kötü gelecek sene anakart RAM işlemciyi satar 2-3 k eklerim alırım AM5 soketli sistem parçaları.

Hocam şimdi dediğiniz yükseltmeleri yaparsam fiyatı istediğim yere de gelmiyor ufak arttırımlar yapamam zor alıyorum bilgisayarı zaten yükseltebilsem koyduğum sistemi ekran kartını yükseltirim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı