RTX 4060 ve RTX 3060

Daha fazla  
Öncelikle bu konuda çok ikileme düşüyorum. Yaklaşık 2 hafta sonra bir kasa alacağım. Kasanın içinde 4060 ya da 3060 12 GB tercih etmek istiyorum.
Ben 4060 isterken arkadaslarım 3060 almanın senin icin daha yararlı olacağını söylüyor benim oynadigim oyunlar daha cok işlemci odaklı (HOI4, EU4, vic3 ve CS:GO).
Fakat ben bu oyunları da en iyi grafiklerde oynamak istiyorum, butcemde tabii ki bir yere kadar eğer 4060 alırsam işlemciden biraz kısacağım fakat 3060 alırsam islemciye biraz daha para ayırabilecegim. 4060 ekran kartını beğenmemin sebebi ise DLSS3 ve önceki bilgisayarımda içimde kalan grafik odaklı oyunları oynayamam. Sizce hangisini almalıyım? Uzun oldu okudugunuz icin teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle bu konuda çok ikileme düşüyorum. Yaklaşık 2 hafta sonra bir kasa alacağım. Kasanın içinde 4060 ya da 3060 12 GB tercih etmek istiyorum.
Ben 4060 isterken arkadaslarım 3060 almanın senin icin daha yararlı olacağını söylüyor benim oynadigim oyunlar daha cok işlemci odaklı (HOI4, EU4, vic3 ve CS:GO).
Fakat ben bu oyunları da en iyi grafiklerde oynamak istiyorum, butcemde tabii ki bir yere kadar eğer 4060 alırsam işlemciden biraz kısacağım fakat 3060 alırsam islemciye biraz daha para ayırabilecegim. 4060 ekran kartını beğenmemin sebebi ise DLSS3 ve önceki bilgisayarımda içimde kalan grafik odaklı oyunları oynayamam. Sizce hangisini almalıyım? Uzun oldu okudugunuz icin teşekkürler.
4060 tabii ki.

Soru mu bu şimdi? Tabii ki 4060.
4060 ti al. 3060 artık çok eskidi dlss3 desteklemiyor. İleriye dönük çok daha rahat edersin bu oyunlarda. Ama bütçem 4060 ti kadar yok dersen, 4060 al. dlss3 seni yıllarca götürür.
4060 yıllar boyunca falan götürmez. O konuda yalan söylemeyelim.

Hoi4 ,Eu4 ,Vic3,CS:GO ve forza horizon 4-5. (içimde kalmıştı)
Yeter.
DLSS 3.0 teknolojisini istemiyorsan aralarında sadece 10 FPS oynuyor bilgin olsun.
8GB VRAM'de artık yetmiyor.
Neredeyse 2 kat FPS farkı var. DLSS 2 değil bu. 8 GB VRAM yetmiyor olabilir ama bu bütçeye ne alsın? Ayrıca DLSS, VRAM kullanımını düşürüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı