RTX 4060 ve Ryzen 7 5800x3D alınır mı?

Bütçe
Maksimum 34.000

Rhemus

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Şu anda aşırı yüksek oyun oynamıyorum. İşlemcimi yüksek tutma sebebim Truckers MP'de çok kalabalıkken düşük FPS almam.(şu anda i5 3570 işlemcim var)bende bu durumdan bıktığım için bu işlemciyi seçtim.

Genel olarak oynadığım oyunlar çok yüksek değil fakat ileride oyun almaya param yeterse RDR tarzı oyunları oynayacağım :)

Ekran kartını yüksek tutma sebebim ise bana daha uzun süre dayanması için alıyorum. Yani ömürlük.

Hayır tabii ki ne yaptın. Buyur bunu al geç. Hem DDR5 işlemci hem de RTX 4070 var içinde.

Benim dediğim sistem ile aralarındaki fark ne kadar?

İşlemcisini dediğim gibi Ryzen 7 5800x3D yapacağım ve 1TB SSD alacağım.

Benim dediğim sistem ile aralarındaki fark ne kadar?

Bu kadar. 7500F ise 5800X3D ayarında bir işlemci. DDR5 olduğu için de çok daha hızlı RAM desteğine sahip.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu kadar. 7500F ise 5800x3D ayarında bir işlemci. DDR5 olduğu için de çok daha hızlı RAM desteğine sahip.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Öneri için teşekkür ederim.
Bana attığınız sistem kafama daha çok yattı. Attığınız videoda büyük dercede FPS farkı var.

Öneri için teşekkür ederim.
Bana attığınız sistem kafama daha çok yattı. Attığınız videoda büyük dercede FPS farkı var.

RTX 4070 bayağı güçlü kart. DDR5 de geçen sene çıktı ve yeni soket. Yıllar sonra daha güçlü işlemci bile alıp takabilirsin hiç anakartı vb. değiştirmeden.

O bütçede alacağın en iyi PC o şu anda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı