Bu.
![]()
Galax RTX 4060 1-Click OC 2X V2 46NSL8MD9NXV 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Galax RTX 4060 1-Click OC 2X V2 46NSL8MD9NXV 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Galax RTX 4060 1-Click OC 2X V2 46NSL8MD9NXV 128 Bit GDDR6 8 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 11.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
biri tek fan, diğeri 2 fan. eğer kasanda yer varsa tabi ki de ventusRTX 4060 Ventus 2X mi daha iyi olur yoksa Aero ITX mi daha iyi?
Biri tek fan, diğeri 2 fan. Eğer kasanda yer varsa tabii ki de Ventus
Ekran kartını bakımlı kullandığın sürece sorun olmaz tahminimce.Ventus modelleri sıkıntılı diye biliyorum, fanları çok çabuk bozuluyor.
Ekran kartını bakımlı kullandığın sürece sorun olmaz tahminimce.
Al birini vur ötekine ikisi de iğrenç modeller.RTX 4060 Ventus 2X mi daha iyi olur yoksa Aero ITX mi daha iyi?
Al birini vur ötekine ikisi de iğrenç modeller.
Aralarında seçim yapmak zorunda olsam "MSI iki fanlıda soğutamıyor tek fan ile mi soğutacak" diyerek Ventus derim. Yine iyi değil ancka Aero kadar da dipte değil.
kesinlikle asus. asus varken msi'ın adını bile anmamASUS daha mı iyi olur sizce MSI'dan ben MSI daha iyidir diye düşünüyordum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.