RTX 4060 vs 4060 Ti sistem

Daha fazla  

Arkadaşlar selam bu iki sistemi buldum i5 13.nesil ve 4060 Ti olması bana daha iyi gibi geliyor ama diğeride DDR5 sistem sizce hangisi alınmalı.

Arkadaşlar selam bu iki sistemi buldum i5 13.nesil ve 4060 Ti olması bana daha iyi gibi geliyor ama diğeride DDR5 sistem sizce hangisi alınmalı.
Kesinlikle 4060ti alinmali. DDR5 olsa daha iyi olur ama hem daha iyi islemci hem daha iyi ekran kartini feda etmeye değmez.

DDR5 sistem bana daha mantıklı geliyor. Ama fiyatı 2-3 k fazla olması da bir eksi.

çok fark var mı performans açısından uzun vade için ddr5 iyi midir sizce yoksa 5 yıl sonra sistem performansları aynı mı olur
Güncellemeye daha açık ve RAM performansları çok daha yukarda. 2 yıl sonra işlemci değiştirmek isterseniz anakart ve RAM de değiştirmek zorunda kalırsınız DDR4 bir sistem alırsanız.

bu fiyatlara monitör iyi midir

Güncellemeye daha açık ve RAM performansları çok daha yukarıda. 2 yıl sonra işlemci değiştirmek isterseniz anakart ve RAM de değiştirmek zorunda kalırsınız DDR4 bir sistem alırsanız.

Son bir şey sorayım bilgisayar ömürü olarak hangisi sizce cok gider

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı