RTX 4060 vs Arc B580

MrX24

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, arkadaşlar yeni sistem toplayacağım, laptop sahibiyim normalde. Bütçem 27-28 civarı belki 30'u zorlarım. Sistemlere göz attım sizce RTX 4060 mı Arc B580'li bir sistem mi daha iyi olur? Başka önerileriniz varsa sevinirim.

Not: FPS oyunları sık oynuyorum (Valorant, CS2)

Merhaba, arkadaşlar yeni sistem toplayacağım, laptop sahibiyim normalde. Bütçem 27-28 civarı belki 30'u zorlarım. Sistemlere göz attım sizce RTX 4060 mı Arc B580'li bir sistem mi daha iyi olur? Başka önerileriniz varsa sevinirim.

5 7500f b580 sistem var 30 k ya gamegarajda onu al.

FPS oyunları oynuyorsan ve B580 tercih edeceksen işlemcini daha yüksek tercih etmelisin. Örneğin Ryzen 5 5600 B580 ile Online oyunlarda yetersiz kalabilir. Onun yerine 30bin lira bütçen varsa i7 12700KF tercih edebilirsin. Tavsiyem RTX 4060 yerine B580 alman çünkü B580 ilk başlarda driver açısından sıkıntılar yaşamış olsa da şu an neredeyse tüm oyunlarda 4060'ı geçiyor.

Doğru eve biliyorum ama NVIDIA'nın düşük refleks gecikme gibi seçenekleri var gecikme gibi konularda farkları olur mu acaba diye sordum.

Bakacağım teşekkürler. Ama Intel işemciyle Intel ekran kartı daha uyumlu çalışmaz mı?
Alakası yok hocam. Ekran kartınin en iyi performansını vermesi için ona uygun işlemci seçmeniz yeterli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı