RTX 4060 vs Arc B580

hangi çözünürlükte oynuyorsunuz? Ben bu kartlardan ikisini de tercih etmezdim. Intel tarafinda yeni oyunlarda guzel performans verse de cs2 valorant gibi oyunlarda veya eski oyunlarda absürd performans alan kişiler gördüm, bugün bile biri onun ile alakalı konu açmıştı.

PSU yeterli olur mu hocam 7700 XT için?

Intel kartlar güçlü işlemci olmadığı sürece tam performans çalışmıyorlar diye biliyorum. Bence 4060.
İntel alırsam işlemciyi ryzen 5 5600 ile değişmeyi düşünüyorum

PSU yeterli olur mu hocam 7700 XT için?

Olmaz hocam tabide arkadaş eğer yükseltmek istiyorsa kafadan onu her türlü arttıracak mantığıyla yazdım fakat bütçesine uygun davranması lazım.

Olmaz hocam tabide arkadaş eğer yükseltmek istiyorsa kafadan onu her türlü arttıracak mantığıyla yazdım fakat bütçesine uygun davranması lazım.
Psu 4060 a veya b580 e yeter mi?

Yazılımı kötü olan ekran kartını mı alacaksınız?

Cogu yazilim sorunu cozuldu ve cozulmeye devam ediliyor. 4060 Ti seviyesinde bir kart kas gucu olarak B580 ki onu bile gecebiliyor. 4060 gibi bir para tuzagina vermezdim o parayi. Ikinci elden RX6700 gibi secenekler bile daha mantikli olur 4060tan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…