efebatiin Hectopat İndirim Avcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 8.541 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2025 #11 Kanekii dedi: AMD'den uzak durun benden söylemesi. RTX ekran kartlarına yönelin. Genişletmek için tıkla... Önerdiğin bir sistem varsa atar mısın merak ettim
Kanekii dedi: AMD'den uzak durun benden söylemesi. RTX ekran kartlarına yönelin. Genişletmek için tıkla... Önerdiğin bir sistem varsa atar mısın merak ettim
orcuntino Hectopat Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 79 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2025 #12 YüzbaşıJohnPrice dedi: 5000 serisi çıkıyor artık 3000 serisi sıfır olarak alınmaz. Sistemlerde kullanılan bileşenler kalitesiz. Değiştirmek isteseniz fiyat artıyor. Genişletmek için tıkla... anladım teşekkürler, iyi forumlar.
YüzbaşıJohnPrice dedi: 5000 serisi çıkıyor artık 3000 serisi sıfır olarak alınmaz. Sistemlerde kullanılan bileşenler kalitesiz. Değiştirmek isteseniz fiyat artıyor. Genişletmek için tıkla... anladım teşekkürler, iyi forumlar.