Arkadaş merhaba PC toplamak istiyorum ve ekran kartı olarak ne almalıyım? Ben Gigabyte 4060 almayı düşünüyorum ama arkadaşım ise RTX 3060 almamı söylüyor. Sizin düşünceleriniz nedir ve ne önerirsiniz?
Bütçem maksimum 24.500 bende hazır almayı düşünüyorum ama arkadaşım hazır alıp napıcaksın diyor. Nedeni ise parçaları eksik gönderiyorlarmis galiba açıp bakamam. Bir de üstüne üstlük garantili gönderiyorlar.
Arkadaş merhaba PC toplamak istiyorum ve ekran kartı olarak ne almalıyım? Ben Gigabyte 4060 almayı düşünüyorum ama arkadaşım ise RTX 3060 almamı söylüyor. Sizin düşünceleriniz nedir ve ne önerirsiniz?
Bütçem maksimum 24.500 bende hazır almayı düşünüyorum ama arkadaşım hazır alıp napıcaksın diyor. Nedeni ise parçaları eksik gönderiyorlarmis galiba açıp bakamam.
Bütçem maksimum 24.500 bende hazır almayı düşünüyorum ama arkadaşım hazır alıp napıcaksın diyor. Nedeni ise parçaları eksik gönderiyorlarmis galiba açıp bakamam. Bir de üstüne üstlük garantili gönderiyorlar.
Arkadaşın bilip bilmeden konuşmuş güvenilir yerlerden al öyle insanların bilip bilmediği yerden alışveriş yapma, kampanya zamanlarında hazır sistemlet daha ucuz denk geliyor.
Katılıyorum. Bütçeniz az ise kesinlikle rx7700xt alınmalı. Zaten rtx4070 super altında kesinlikle oyun için Nvidia tercih edilmemeli.
Nvidia rtx4070 super altına bütçeye göre rx7800xt veya rtx7700xt tercih edilmeli.