RTX 4060 vs RTX 3060

Bütçe
16-17 falan
Uzun omurlu olsun oyun oynarkende kafam rahat olsun istiyorum.

AMD hiç kullanmadim o yuzden hiç bakmiyorum AMD ekran kartlarina ama islemcide Intel asla kullanmam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

5060 güncel oyunlarda çok zorlanıyor. Ucu ucuna oynatıyor desem yeridir. 1 sene sonra 4060 gibi olacak. Eski oyunlar mis gibi oynatır da yeni nesil oyunlarda tatmin etmez.

Testlerle bir bakın, tatmin oluyorsanız 5060 alabilirsiniz.

Bende Honor 400 kullanıyorum, yazılımı bir Apple mı? Hayır ama tatmin edici. Bu fiyata iPhone 11 mi alsaydım? NVIDIA da böyle maalesef. Apple da 14 Pro altına düşmemen lazım ki bir işe yarasın. NVIDIA da böyle. Giriş seviyesi kartları kötü. Yok ben illa NVIDIA alacağım diyorsanız 60 serisinde uzun ömürlülük beklemeyin.

Mafia da 1080p DLSS kalite 60 fps veremiyor. En güncel seri olmasına rağmen DLSS bile kurtarmıyor. 1080p de DLSS görüntüyü gözle görülür şekilde bozuyor. Kullanılamayacak gibi değil ama kart şimdiden eskidi.

Son düzenleme:
3060 12 gb onerirmisin yada baska kart onerin varmi butce 16-17 falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…