RTX 4060 vs RTX 3070 vs 3060 Ti

Bütçe
11000
Makaleler
1
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim gibi güncel oyunları oynamak için bir kart alacağım sıfır 4060 ile ikinci el 3070-3060 Ti arasında kaldım.
DLSS 3.0 ve düşük güç tüketimi gerçekten 4060 için bir tercih nedeni mi? Düşünceleriniz için şimdiden teşekkürler iyi Sosyaller.

Evet. Ama diğer yazdığın kartlar da ikinci el alınabilir, piyasaları bayağı düşük.
Hocam DLSS 3.0 şu an ne durumda? Görüntü kalitesi vs. açısından, DLLS 2.0 tecrübe etme fırsatım olmuştu lakin görüntü kalitesi beni memnun etmemişti. Aynı durum 3.0'da da varsa benim için bir önemi kalmıyor DLSS'in çünkü kullanmayacağım :D

Hocam DLSS 3.0 şu an ne durumda? Görüntü kalitesi vs. açısından, DLLS 2.0 tecrübe etme fırsatım olmuştu lakin görüntü kalitesi beni memnun etmemişti. Aynı durum 3.0'da da varsa benim için bir önemi kalmıyor DLSS'in çünkü kullanmayacağım :D

Ben memnunum, tabii ağırlıklı olarak Cyberpunk 2077 oynuyorum burada NVIDIA oyuncaklarının hepsi tatmin ediyor.

Sıfır 4060 ya da ikinci el 3070 al derim. Birisinin teknolojileri, diğerinin CUDA çekirdeği sayısı akar.

Ben memnunum, tabii ağırlıklı olarak Cyberpunk 2077 oynuyorum burada NVIDIA oyuncaklarının hepsi tatmin ediyor.

Sıfır 4060 ya da ikinci el 3070 al derim. Birisinin teknolojileri, diğerinin CUDA çekirdeği sayısı akar.
Anladım hocam teşekkür ederim, sizin Red Devil canavarı emekliye ayırdınız galiba. :)

Anladım hocam teşekkür ederim, sizin Red Devil canavarı emekliye ayırdınız galiba. :)

Red Devil yoktu bende 6600 XT Sapphire kullanıyordum. 3 aydır 4060 Ti var ama 4070 alıyorum ihtiyaçtan ötürü şimdi. Ortalık biraz karışık anlayacağın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı