RTX 4060 vs RX 6700XT

Makaleler
1
Bugüne kadar hep AMD kullandım ve şimdi bu 2 kart arasında kaldım. RTX 4060 pahalı değil ve NVIDIA. Hem NVIDIA sorunsuz dedikleri için hem de teknolojileri yüzünden aklımı çeliyor. Ama 8 GB olması ve benim AAA oyunları sık sık oynamam bir şüphe oluşturuyor.

6700XT ise teknolojide geride ama 12 GB + kas gücü olarak daha güçlü.

Hangisini önerirsiniz? Artı olarak ben de 500W PSU var, bu iki karta bu PSU yeter mi yoksa yenisi mi lazım?

Bütçeniz ne kadar.

İki kart için de önerilen watt değerinin altında. Yeni ve kaliteli bir PSU alın bence. Ekran kartınıza yazık elektrik yüzünden bozulabiliyorlar kalitesiz PSU'lar ile.

rx 6700 xt fiyatına bu var

rx 6700xt hepsiburada da olduğu için 6 ay faizsiz taksit oluyor bunda öyle bi seçenek yok sanırsam

0 mı alacaksınız 2. el mi? Bütçe nedir?
2. el kredi kartıyla alınabiliyorsa bakabilirim. bütçem ise 14-15k ama kasamın fanları bozuk 1.5k fana vermek yerine 2.5kya kasa almayı da planlıyorum aynı para içinde. tüm bunları salıp rx 6600 ile devam edip PS5 almak küçük bir seçenek olarak kenarda bekliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…