RTX 4060 vs RX 6800 XT

EymK

Decapat
Daha fazla  
Şu an elimde RTX 4060 var. Teknolojisine aldanıp da almıştım. Evet, DLSS FPS'ye güzel katkı sağlıyor ama görüntü olarak böyle hoş olmayan bir hissiyatı veriyordu. Sizce RTX 4060'ı satıp da 2.el RX 6800 XT alınır mı?
Ben sadece kas gücüyle oyun oynamak istiyorum, teknoloji vs. uğraşmak istemiyorum.

Şu an elimde RTX 4060 var. Teknolojisine aldanıp da almıştım. Evet, DLSS FPS'ye güzel katkı sağlıyor ama görüntü olarak böyle hoş olmayan bir hissiyatı veriyordu. Sizce RTX 4060'ı satıp da 2.el RX 6800 XT alınır mı?
Ben sadece kas gücüyle oyun oynamak istiyorum, teknoloji vs. uğraşmak istemiyorum.

Yüzde yüz 4060 NVIDIA ekran kartı konusunda AMD önünde.

6800 XT evet daha iyi, fakat kendi aldiginiz 0 urunu satip da 2. el bir urune gecmek de pek mantikli degil açıkçası.

RX 6800 XT aldık 13500TL'ye Apex'te Ultra ayarlarda 250 300FPS PUBG de 220 FPS Ultra da vs bayağı hosuma gitti 4060'dan daha performanslı çıktı gerçekten. Elimde 3 kart var 1080 Ti var 11GB o bile 4060'dan daha iyiydi açıkçası.

FPS ve yazılım açısından bir de ısı olarak AMD çok ısınıyor ısı problemi var.

Yazılım olarak FPS'ye yaptığı katkı güzel ama yazılım açısından karşılaştırmayın. O teknolojinin sunduğu görüntü kaliteli gelmiyor hiç, kas gücü açısından kıyaslasanız ne derdiniz?
Kısacası DLSS boş geliyor, DLSS dışında da kartın bir olayı kalmıyor gibi geliyor.

Vallahi bilmiyorum hocam hiç objektif ve mantıklı yaklaşmıyorlar. Bazen okudukları şeyleri anladıklarını da zannetmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı