RTX 4060 vs RX 7600

Yok. 5600 + 4060 Ti olsun.

AM4 soket ama o islemci.
5600 +4060 Ti uçurtur diyosun yani hocam ?

Elime para geçmiş iken sistemimden bir şeyi yükseltmek istiyorum hocam işlemci mi diyorum ekran kartı mı değiştirsem diyorum bir türlü karar veremedim 5800X3D işlemcisiyle RX 7600 nasıl bir ikili olur sence ?

5600'o ekran kartını besliyecektir.

Arkadaşlar Ryzen 5 5600 işlemcim var ekran kartım RX 7600 onu satıp RTX 4060 veya RX 6700 XT mi alayım veya ikisini de almayıp işlemcimi Ryzen 7 5800X mi yapayım?

Merhaba, mevcut sisteminizi değiştirmeyin bence. Sıfırdan alacak olsaydınız RTX 4060 daha iyi bir seçenekti ama zaten elinizde kart var ve birkaç FPS için paranızı harcamayın boşuna. Ama illa değişim yapacaksanız Ryzen 7 5800 X3D alırsanız çok daha iyi olur.

Hocam ekran kartını değiştirin işlemciniz gayet güzel bende RX 6700 XT ve 5600 var hiçbir sorunu yok RDR 2 en fazla 75 dereceyi gördüm.

Merhaba, mevcut sisteminizi değiştirmeyin bence. Sıfırdan alacak olsaydınız RTX 4060 daha iyi bir seçenekti ama zaten elinizde kart var ve birkaç FPS için paranızı harcamayın boşuna.
R7 5800X veya 5800X3D olan işlemciyi alsam ekran kartı değiştirmek yerine yerinde karar olur mu ?

Biraz değişik bir ikili olur. E-spor oyunları ve işlemci tabanlı oyunlarda gözle görülür bir artış sağlarsınız. Eğer bütçeniz yetiyorsa işlemcinizi, anakartınızı ve ramlerinizi satıp DDR5 ve AM5 bir sisteme geçmek daha geleceğe yatkın, önü yükseltmeye açık olur. Ama uyguna bulabilirseniz 2.elde bir 5800X3D, 5600+üzerine para teklif edin. Belki kabul eden birisi çıkarsa uyguna uzun yıllar götürebilecek seviyede işlemciniz olur.

R7 5800X veya 5800x3D olan işlemciyi alsam ekran kartı değiştirmek yerine yerinde karar olur mu?

AM4'e yatirim yapmaya gerek yok. Sacmalik, soket bitti iste. Ya AM5 gecilecek, ya da islemcin o ekran kartini besledigi surece oyle kalsin.

Birkac FPS degil. RX7600 ve RTX4060 Ti arasinda iyi fark var. Guncel NVIDIA teknolojileri buna deger derim. DLSS kare olusturma, DLSS 3.5..

Genellikle pubg oynuyorum FPS dayalı bir oyun.

4060 ile kıyaslama yapıyordum 4060 Ti modeli güzel bir kart ama yine de bence verilecek paraya değmeyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…