RTX 4060 vs RX 7600

Hocam çok değişken bende sorun yoktu mesela birden başladı ama tavsiyem 5000 serisini alın kafanız rahat olsun.

Hocam işte kimisi bu driver sorunu 6000 serisinden sonra sorun kalktı diyor ama gel gör ki forumda hep bir şikayet var o yüzden NVIDIA tarafına bakıyorum indirim kovalıyorum.

6000 serisi hala sıkıntılı. Bende RX7600 var çok nadir sürücü çöküyor.

Hocam direk genel driver hatalı yani bazı sistemlerde düzgün çalışabilir lakin bazısının zamanı yoktur biraz performans ve para ile zamanı satın alır.

Hocam işte kimisi bu driver sorunu 6000 serisinden sonra sorun kaldı diyor ama gel gör ki forumda hep bir şikayet var o yüzden NVIDIA tarafına bakıyorum indirim kovalıyorum.

En doğrusu ben aldığım zamanda yeni sürümde bitti deniliyordu lakin öyle değil.

Hocam 6000 serisinde hiçbir zaman sorun bitti kıvamına gelmedi. 7000 serisinde bitti gibi ama çok nadir de olsa sürücü çöküyor, sürücü bozuk olduğundan olduğunu düşünmüyorum çünkü aynı sürücüyü kuruyorum. Yeni seride sürücü problemi kalmayacağından eminim.

Hocam çok değişken bende sorun yoktu mesela birden başladı ama tavsiyem 5000 serisini alın kafanız rahat olsun.

Performansı daha kötü lakin uğraşmaya vaktiniz yok ise alınmaz.

5000 serileri şu an beter durumda adamlar çökmelerden oyun oynayamıyor.

5000 serileri şu an beter durumda adamlar çökmelerden oyun oynayamıyor.
rx 5000 değil hocam rtx 5000 elimde rx 5000 serisi var çökmeden oynayamıyor değilde AAA oyunlarında 70 derece üstüne çok çıkıyor bende 5000 serisinde indirim kovalamayı planlıyorum

RX 5000 değil hocam RTX 5000 elimde RX 5000 serisi var çökmeden oynayamıyor değil de AAA oyunlarında 70 derece üstüne çok çıkıyor bende 5000 serisinde indirim kovalamayı planlıyorum.

Haa sry bende forumları geziyordum da feci ağlayanlar var . NVIDIA saçma sapan geçici çözümler önermiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…