RTX 4060 vs RX7600

Anladım sanırım stok bitmez ise bekleyeceğim o zaman o fiyat bandında bildiğiniz hazır sistem var ise linklerini paylaşabilirsiniz çok mutlu olurum

AMD seviyorsan 7600 al sırf 5-10 FPS fark için 4K vermek istiyorsan verebilirsin şahsen ben AMD'yi daha çok seviyorum ama senin kararın bir şey diyemem.

AMD seviyorsan 7600 al sırf 5-10 FPS fark için 4K vermek istiyorsan verebilirsin şahsen ben AMD'yi daha çok seviyorum ama senin kararın bir şey diyemem.

Fikriniz için teşekkür ederim sanırım biraz bekleteceğim çünkü ilk bilgisayarım olacak fazla upgrade edeyemeceğim için beklemem daha doğru olur.

Fikriniz için teşekkür ederim sanırım biraz bekleteceğim çünkü ilk bilgisayarım olacak fazla upgrade edeyemeceğim için beklemem daha doğru olur.

En mantıklısıda bu AMD seviyorsan AMD allabilirsin ama ilk sistemin olduğu için 4060 daha mantıklı olacaktır.

Merhaba dostlarım sanırım 4060 olan sistem stoku bitmiş sizce RX7600 R5 5500 olan sistem alınır mı? Acaba aslında NVIDIA istememin sebebi AMD'yi küçük düşürmeleri mesela FPS olarak 10-15 FPS fark var evet ama şimdi 4060 olan birine der isem aşağı yukarı sistemlerimiz aynı küçümseyecektir sizin fikriniz nedir?

Reis sistem Flex'imi atıyorsunuz küçümsese ne değişir anlamadım ?

Arkadaşımla test yaptık onda 4060 Ti bende 6700XT.
Aynı oyunda, aynı ayarlarda, aynı yerde, ve yakın sıcaklıklarda.
6700XT 10GB 4060 Ti 6.5GB VRAM kullanıp ikisi de aynı FPS değerlerini veriyordu o yüzden 7600 almanızı pek tavsiye etmiyorum.

Peki önerdiğiniz hazır sistem var mı 18000-21000 Türk lirası civarlarında.

4060 tercih ederim eğer ucuz ise rx7600 bu cihazlar için dllss ve fsr önemli dlls daha stabil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…