RTX 4060 vs RX7600

MustafaUstaa

Centipat
Daha fazla  
Hazır sistem alacağım fakat iki ekran kartı seçeneğim var. Hangisini alsam kararsızım. 4060'lı sistem 600 TL daha pahalı. Oynayacağım oyunlar Flight SIM, FM24 ve F1 Manager.

Son düzenleyen: Moderatör:
Parcalar benzer ise ve alinabilir sistemse, fiyati uygunsa 4060'i oneririm. Cunku genel olarak FG onemli fark denilebilir. Zaten performans olarak cok da fark yok, giris seviye FHD denilebilir. Flight SIM, FM24 ve F1 Manager bunlarin FG destegi olsa da olmasa da zaten iyi performans verecegini dusunuyorum. Sistemin linkini atar misiniz?

RTX 4060 daha çok ön plana çıkıyor da sistemin diğer parçaları da önemli. RTX 4060, teknoloji olarak da ön planda. Sistemin diğer parçalarını da öğrensek iyi olabilir. Sistemlerin linkini atar mısınız?

@MustafaUstaa Gaming gen'e giremiyorum su an. RX7600 olandaki Sapphire oldugundan, PSU Frisby oldugundan ben daha cok istekle 4060 demek istiyorum. Guncel sistem fiyatlarindan bilgim yok ama 20k 4060 sistem yoksa alinabilir gibi. Gaming gen'deki sisteme su an bakamadim ama muhtemelen parcalar genel olarak sinerjiye gore daha iyi markalar olabilir ama ikisi de giris seviye parcalar olabilir.

@MustafaUstaa Gaming gen coktu herhalde. RX7600 olandaki Sapphire oldugundan, PSU Frisby oldugundan ben daha cok istekle 4060 demek istiyorum. Guncel sistem fiyatlarindan bilgim yok ama 20k 4060 sistem yoksa alinabilir gibi. Gaming Gen'deki sisteme su an bakamadim ama muhtemelen parcalar genel olarak Sinerji'ye gore daha iyi markalar olabilir ama ikisi de giris seviye parcalar olabilir.

7-8 tane siteden en ucuz 4060'lara baktım en uygunu buydu.

@MustafaUstaa belki daha ucuzu gelebilir 4060 sistem olarak. Ama eger parcalar giris seviye duzgun ise al, bekleme derim. Bana Gaming gen sitesinden parcalarin resmini atar misin?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı