RTX 4060 Windforce ile RTX 4060 eagle arasındaki fark ne?

Hocam bu arada sağ olun yardımcı oldunuz için ya ben bu ekran kartından biraz korkuyorum Gigabyte ilk defa duyduğum bir marka alınır mı sizce?

Gözünüz kapalı alabilirsiniz bende anakartıda var arkadaşımdada aynı markanın 3080'i var pişman olmazsınız. Soğutma bloğuda güzel bizzat araştırdım memnun kalırsınız iyi akşamlar.

Gözünüz kapalı alabilirsiniz bende anakartıda var arkadaşımdada aynı markanın 3080'i var pişman olmazsınız. Soğutma bloğuda güzel bizzat araştırdım memnun kalırsınız iyi akşamlar.

Çok sağ olun hocam peki bu sistemi alımı sizce MESUT CEVIK-FORCE/Intel Core i3 13100F/GIGABYTE GeForce RTX 4060 Ti EAGLE OC 8GB/16GB DDR4/480GB NVME M.2 SSD/Geforce RTX RayTracing PC |ITOPYA.COM

Bunu hocam ben i5 13 nesil takmayı düşünüyorum büyük ihtimalle 4TB yapacağım Gigabyte 3 fanlı ekran kartını alıp güzel bir kasa almayı düşünüyorum yani hocam oyunlarda filan drop falan şeyler yaşar mıyım çünkü benim bir tane Monster Notebook'um vardı içinde 1650 ekran kartı 16 GB RAM i5 11 nesil işlemci ve neredeyse her oyunda kasıyordu bu alacağım sistemde kasarmı sizce ona göre alacağımda 1 hafta içinde. Yardımcı olursanız sevinirim tekrardan teşekkürler herkese.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı