Dipperr Hectopat Katılım 28 Şubat 2019 Mesajlar 120 Çözümler 1 23 Ekim 2023 #11 kino dedi: CTRL+ALT+Z yapıp NVIDIA performans panelinden otomatik ince ayar yap yeterli. O verir 100-150Mhz bonus. Genişletmek için tıkla... Nvidia denetim masası ayarlarım ve windows ayarlarım her şeyim yapılı durumda.
kino dedi: CTRL+ALT+Z yapıp NVIDIA performans panelinden otomatik ince ayar yap yeterli. O verir 100-150Mhz bonus. Genişletmek için tıkla... Nvidia denetim masası ayarlarım ve windows ayarlarım her şeyim yapılı durumda.
ProximusTwo Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Temmuz 2022 Mesajlar 13.561 Makaleler 13 Çözümler 93 23 Ekim 2023 #12 Dipperr dedi: Videolarda yaklaşık 50-100 fps fark ediyor rekabetçi oyunlarda o yüzden yapmayı düşündüm ama değmez diyorsunuz galiba. Genişletmek için tıkla... Kartı bayağı zorlaman lazım onun için. O kadar zorlamayı önermiyorum. Ayrıca monitörünün Hz değerinde FPS alıyorsan, üstüne çıkmana pek ihtiyacın yok.
Dipperr dedi: Videolarda yaklaşık 50-100 fps fark ediyor rekabetçi oyunlarda o yüzden yapmayı düşündüm ama değmez diyorsunuz galiba. Genişletmek için tıkla... Kartı bayağı zorlaman lazım onun için. O kadar zorlamayı önermiyorum. Ayrıca monitörünün Hz değerinde FPS alıyorsan, üstüne çıkmana pek ihtiyacın yok.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 23 Ekim 2023 #13 Dipperr dedi: Nvidia denetim masası ayarlarım ve windows ayarlarım her şeyim yapılı durumda. Genişletmek için tıkla... Denetm masası ayarlarını kim sallar ben burayı diyorum.
Dipperr dedi: Nvidia denetim masası ayarlarım ve windows ayarlarım her şeyim yapılı durumda. Genişletmek için tıkla... Denetm masası ayarlarını kim sallar ben burayı diyorum.
Dipperr Hectopat Katılım 28 Şubat 2019 Mesajlar 120 Çözümler 1 23 Ekim 2023 #14 kino dedi: Denetm masası ayarlarını kim sallar ben burayı diyorum. Eki Görüntüle 1987345 Eki Görüntüle 1987346 Genişletmek için tıkla... Bu uygulamayı bilmiyordum, deneyeceğim.
kino dedi: Denetm masası ayarlarını kim sallar ben burayı diyorum. Eki Görüntüle 1987345 Eki Görüntüle 1987346 Genişletmek için tıkla... Bu uygulamayı bilmiyordum, deneyeceğim.
Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.682 Çözümler 23 23 Ekim 2023 #15 Dipperr dedi: Bu uygulamayı bilmiyordum, deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Fazla verirsen ekran donuyor sonra default ayarlara dönüyor. Panik yapma diye söyledim
Dipperr dedi: Bu uygulamayı bilmiyordum, deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Fazla verirsen ekran donuyor sonra default ayarlara dönüyor. Panik yapma diye söyledim
PALOT ELAMDAR Centipat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 3.920 Makaleler 1 Çözümler 15 23 Ekim 2023 #16 Hayır zararı yok gerekliyse ve işlemci yetecekse yapılır.
Dipperr Hectopat Katılım 28 Şubat 2019 Mesajlar 120 Çözümler 1 23 Ekim 2023 #17 Atamyolundayız dedi: Fazla verirsen ekran donuyor sonra default ayarlara dönüyor. Panik yapma diye söyledim Genişletmek için tıkla... Fazla vermeden, dediği gibi otomatik yapsam yeterli olur herhalde.
Atamyolundayız dedi: Fazla verirsen ekran donuyor sonra default ayarlara dönüyor. Panik yapma diye söyledim Genişletmek için tıkla... Fazla vermeden, dediği gibi otomatik yapsam yeterli olur herhalde.